fbpx
Összes téma Tisza-tó fejlesztések élővilág Túra Program Tisza-tó élmények Abádszalók

Pénteken nyit a Tisza-tó első kukoricalabirintusa Abádszalókon

Az Abádszalóki Farmerland vezetője, Tóth Diána a tavaszi TulipGarden tulipánmező után most kukoricalabirintust nyit a Tisza-tónál. A labirintus izgalmát adja, hogy akár sötétben, elemlámpával világítva is végig lehet menni az 5 hektár területű útvesztőben.

Augusztus 6-án, pénteken 16:00-kor nyitja meg kapuit a Tisza-tó első kukoricalabirintusa Abádszalók közelében, a tavaszi tulipánszedés helyszíne mellett, a Tulip Garden Tisza-tó tulipánföldnél. Tóth Diána mezőgazdász, az Élménytanya és a FarmerLand Abádszalók vezetőjének második projektje hasonlóan különleges élményt nyújt, mint a tulipánmezője.

A kukoricalabirintus 5 ha területű, amelyben egy 3 km hosszúságú útvesztő található. A felnőttek mellett a gyerekekre is gondoltunk, így számukra egy rövidített pályát jelöltünk ki. Augusztus 14-ig, az elkövetkezendő hétvégéken, pénteken és szombaton 16:00-tól egészen 22:00-ig lehet látogatni a labirintust. A bátrak akár sötétben, elemlámpával vagy anélkül is bejárhatják az utat

– mondta el lapunknak Tóth Diána.

A labirintust martonvásárhelyi takarmány kukoricából készítették, így ez nem alkalmas emberi fogyasztásra, és a szezon végén a többihez hasonlóan Diánáék ezt is betakarítják.

A kukoricalabirintus kutyabarát, de a póráz használata kötelező!

További részletek az eseménynél találsz, de érdemes a Tóth Diána “Farmer lánya” Facebook oldalt is követned!

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.

Kiemelt kép: Tóth Diána

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: