fbpx
Tisza-tó élmények Tiszaderzs Összes téma

Az ország második legszebb levedulamezőjének választották a tiszaderzsi Tisza-tavi Levendulást

A csodahelyek.hu turisztikai portál szavazást indított, amely során az ország legszebb levendulakertjék keresték. Az első helyen a nyírteleki A kert nevű levendulamező, míg a 2-3. helyen -holtversenyben- a daruszentmiklósi Smaragdfarm és a tiszaderzsi Tisza-tavi Levendulás végzett.

A nyár elején egy levendulatérképet készített a Csodahelyek Magyarországon turisztikai portál, hogy összegyűjtsék ezeknek a páratlan kerteknek a helyeit.

Majd tovább gondolták a térképet és egy közönségszavazást indítottak: Látva ezt a hihetetlen népszerűséget, megkérdeztünk Titeket, olvasókat: idén melyik levendulás csodahely volt a kedvencetek? – teszi fel a kérdést a csodahelyek.hu.

A második helyezett Tisza-tavi Levendulás Tiszaderzsen.

A térképen szereplő mintegy 90 levendulamezőre július végéig, azaz a szavazás lezártáig 2000 szavazat érkezett, ezek közül:

A győztes pedig, aki a legtöbb szavazatot kapta A kert – Nyírteleken. A 2-3. helyen -holtversenyben- a daruszentmiklósi Smaragdfarm és a tiszaderzsi Tisza-tavi Levendulás végzett.

– írta a portál.

Ez lett a legszebb hazai levendulás 2021-ben! – Csodahelyek

Közel 90 levendulás gyűlt össze idén, amelyek között szavazás döntött. Most kiderül, melyik hazai levendulakert lett a nyár kedvence!

 

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: