fbpx
Összes téma Tisza-tó élmények

Praktikus Kalandtérkép és tájékoztató kiadvány jelent meg a Tisza-tóról

Közel 12.000 Tisza-tavi Kalandtérkép és programajánló, tájékoztató kiadvány jelent meg a Tisza-tóról és a Hortobágyról, amelyet az Aktív Magyarország adott ki.

Már nemcsak az I love Tisza-tó magazinunk, hanem az Aktív Magyarország kiadványaiból is megannyi hasznos információt lehet megtalálni a tóról. Szerda óta a Tisza-tó 56 turisztikai szolgáltatójánál érhető el a praktikus Kalandtérkép és az Aktívan a Tisza-tónál és a Hortobágyon kiadvány, jelentette be Révész Máriusz Aktív Magyarországért felelős kormánybiztos csütörtökön, a kiskörei lábasházak és a kilátó hivatalos megnyitóján.

Tisza-tavi Kalandtérkép

A térkép egyik oldalán vizuálisan, a tó mellé rajzolva látható 28 étterem, 28 látnivaló, a 8 szabad és 18 kikötő stilizált rajza, vagy számos jelölése.

A térkép hátoldalán pedig részletesen mutatják be mindegyiket: a vendéglátóegységek kínálatát, a látnivalókról néhány fontos tudnivalót, a strandok hívogató programlehetőségeit és a kikötők csónakbérlési és egyéb szolgáltatásait.

A térkép minden túrázónak -járjon földön vagy vízen- hasznos társa lehet a kirándulások során. A térképet az I love Tisza-tó magazinunk nyári lapszámában is meg lehet találni!

Aktívan a Tisza-tónál és a Hortobágyon

Az Aktív Magyarország “Aktívan a…” kezdetű túraajánlója az ország minden tájegységét bemutatja. A 36 oldalas négyzet alakú kiadvány a Tisza-tó felfedezése közben hasznos társ a térkép mellett, hiszen a legfontosabb tudnivalókat inde meg lehet találni benne.

Többek közt bemutatja a környék jellemző madárfajait, jó tanácsokkal lát el a kerékpáros kirándulások során, bemutatja a természeti látnivalókat és a tó változatos növényvilágát. Természetesen a Hortobágyra is kiterjed a kiadvány témaköre, hiszen a két terület szinte szó szerint karnyújtásnyira van egymástól.

Aktívan a Tisza-tónál és a Hortobágyon

Weboldalunk sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében. Részletek ELFOGADOM

A Hortobágy népszerű, valamint kevésbé ismert, de annál érdekesebb túralehetőségeit mutatja be, mint a különböző tanösvények, a gyalogtúrák, vagy a szervezett kirándulások. Természetesen a gasztronómia is helyet kapott benne, hiszen az Alföld ízei megannyi különlegességgel várnak.

Hol lehet megtalálni a kiadványokat?

A Tisza-tó minden kikötőjében, a legtöbb vendéglátóegységében, minden strandon és a Tourinform irodákban!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: