fbpx
Tisza-tó élmények Összes téma

Ne hagyd ki! Látványos hajós felvonulás lesz szombaton a Tisza-tavon!

Az Abádi kikötő második alkalommal rendezi meg a Tisza-tavi Évadnyitó Hajós felvonulást, ami a kikötőből indul. A látványos felvonuláson tavaly 40-50 hajó vett részt.

Június 26-án, szombaton délelőtt 11:00-kor remélhetőeleg idén is mintegy félszáz hajó fog gyülekezni azért, hogy a hajós felvonulás során megmutassa magát a Tisza-tavon egy jó hangulatú, közös hajózással, csónakázással.

2020-ban rendezte meg először az abádszalóki Abádi Kikötő a Tisza-tavi Évadnyitó Hajós Felvonulását, amelyre körülbelül 40-50 hajó érkezett. A szervezők idén is ennyi résztvevővel számolnak és kiemelték, bármilyen hajóval érkezőket szeretettel várnak, legyen szó tengeri yachtról, sporthajóról, motoros lakóhajóról, horgászhajóról vagy horgászladikról.

A gyülekező délelőtt 10-től lesz a kikőben, ahonnan az alábbi, körülbelül 1,5 óra időtartamú, 16 km-es útvonalon indul el a csapat:
Bere-felső Holt-Tisza, IV-es öblítő csatorna, élő Tisza, I-es öblítő csatorna, Kunsági-csatorna műtárgya, Szalók Yacht Club, Abádszalóki strand, Abádi Kikötő.

A résztvevőket a kikötő hajói fogják felvezetni 10km/h-s sebességgel haladva. A szervezők kérik, hogy mindenki tartsa be a hajózási szabályzatot és a lehető legkisebb hullámot keltsék a hajókkal!

További részletek, jelentkezés, kapcsolatfelvétel az eseménynél megtalálható:

Log into Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

 

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d