fbpx
Összes téma Tisza-tó fejlesztések Hírek Program tiszafüred Tisza-tó élmények strand Tisza-tavi hírek

Kutyaagility-pályával bővül a tiszafüredi Mancsos Pancsoló

A Tisza-tó egyik legkedveltebb kutyastrandja, a tiszafüredi Mancsos Pancsoló kutyaagility-pályával fog bővülni ezt Ujvári Imre, Tiszafüred polgármestere jelentette be a 10. Országos Leonbergi Találkozó sajtótéjékoztatóján.

4,5 millió forint értékben a közeljövőben egy modern, kutyaagility-pályát fognak kialakítani a Mancsos Pancsolónál, amely lehetővé teszi a kutyák sportolását, a kutya-gazda kapcsolat erősítését.

A kutyák és gazdáik számára is épült infrastruktúra a strand helyének kijelölése mellett, hiszen padok és kukák is kikerültek korábban.

A Mancsos Pancsoló 2018-ban nyitotta meg kapuit a négylábú vendégei előtt, akik egy hullámmentes, lassan mélyülő öbölben pancsolhatnak kedvükre, elszeparálva a közeli tiszafüredi szabadvízű strandtól.

Tiszafüreden június 26-án mintegy 100 barátságos óriás lepi el a Mancsos Pancsolót, hiszen itt rendezik meg a 10. Országos Leonbergi Találkozót:

100 leonbergi kutya lepi el a hétvégén a Mancsos Pancsolót az Országos Leonbergi Találkozó keretében

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d