fbpx
Tisza-tó élmények Tisza-tavi Kerékpáros Centrum Összes téma

Kerékpáros szervizoszlopot telepítettek Tiszafüredre és Abádszalókra

A tiszafüredi Tisza-tavi Kerékpáros Centrumnál, illetve az abádszalóki Tisza-tó Strand bejárata mellett is fellelhető ezentúl a kerékpáros szervizoszlop, amely kisebb szervizelési munkák elvégzésére ad lehetőséget.

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács a helyi önkormányzatokkal és a rendőrséggel együttműködve az országos BikeSafe programot is népszerűsítő, önkiszolgáló kerékpáros szervizoszlopokat adott át június 4-én, pénteken két Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen – áll a police.hu híradásában.

Fotó: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A szervizoszlopon a kisebb karbantartási munkálatokat lehet elvégezni teljesen ingyenesen: pumpával és a szervizeléshez szükséges teljes kulcskészlettel is ellátták az oszlopot. Az oszlopon lévő szerszámok segítségével többek közt egy gumicserét vagy a kerékpárok beállítását is könnyedén, gyorsan el lehet végezni.

Fotó: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A minden kerékpáros számára elérhető, ingyenesen igénybe vehető eszközök ünnepélyes átadására Tiszafüreden, a Tisza-tavi Kerékpáros Centrumnál, Abádszalókon a strand bejáratánál került sor dr. Rádi Norbert r. ezredes, megyei rendőrfőkapitány, dr. Garamvölgyi László r. dandártábornok, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács Kommunikáció Igazgatója, Ujvári Imre Tiszafüred polgármestere és Balogh Gyula Abádszalók polgármestere részvételével.

Az átadást követően az érdeklődők a bűnmegelőzési sátornál regisztráltathatták kerékpárjaikat a BikeSafe programban, kipróbálhatták a szervízoszlopot, hasznos információkkal és játékos feladványokkal ismerkedhettek meg, a Házhoz megyünk és a POLICE COFFEE programok keretében. A szervezők a kerékpárosok részére ügyességi pályát is építettek, ahol az érdeklődők kipróbálhatták tudásukat, miközben bűn- és balesetmegelőzési tanácsokat és ajándékokat kaptak – közölte a police.hu.

Fotó: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d