fbpx
Tisza-tó élmények Összes téma

Május elsején nyithat a Tisza-tavi Ökocentrum

Várhatóan május elsején, szombaton már eléri az ország a négymilliós beoltotti számot, így nyithatnak többek közt az állatkertek is. A november óta zárva tartó Tisza-tavi Ökocentrum is újra várja a látogatókat a szabályok betartásával.

Várhatóan május elsején kinyit a Tisza-tó élővilágát bemutató kedvelt Tisza-tavi Ökocentrum. Egy Gyakran Ismételt Kérdések (GY. I. K.) oldalon összeszedtek minden fontos tudnivalót a nyitással kapcsolatban.

Ebből az egyik legfontosabb, hogy mikor is nyithat ki az Ökocentrum. Mint írták:

A nyitást Látogatóink számára 2021. május 1-én szombaton reggel 9 órakor tervezzük. Ehhez az szükséges, hogy Magyarország elérje a 4 millió beoltottat a hét folyamán.

Az Újranyitási GY. I. K. összefoglalójukban többek közt megtudhatjuk, hogy:

– Az újranyitás szabályait nem a Tisza-tavi Ökocentrum, hanem az ide vonatkozó jogszabály határozza meg, ami a 194/2021 (IV.26.) sz. Kormányrendelet.

– A június 30-ig terjedő időszakban nyitvatartási időnk minden nap 9 órától 18 óráig tart, belépőjegyet 17 óráig lehetséges vásárolni. Július 1-től a nyitvatartási idő egy órával meghosszabbodik, s belépőjegyet 18 óráig lehet váltani

– Az Ökocentrum meglátogatása belépőjegy ellenében lehetséges. Mindazok vásárolhatnak belépőjegyet, akik érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkeznek. Velük együtt belépőjegyet vásárolhatnak a “védett személyek felügyelete alatt álló”, velük együtt érkező kiskorúak (18 év alattiak) is, utóbbiak számára védettségi igazolvány felmutatása ezesetben nem szükséges. Kiskorúak önállóan (védett személy nélkül) belépőjegyet nem vásárolhatnak. A védettségi igazolvány bemutatásakor szükséges a személyazonosság (kiskorúak esetében az életkor) igazolása személyi igazolvánnyal

A maszkviselésről, a távolságtartásról, a létszámkorlátozásról és az egyéb fontos kérdésekről az alábbi linken lehet tájékozódni:

Újranyitás GY.I.K

Gyakran ismétlődő kérdések – és válaszok A nyitást Látogatóink számára 2021. május 1-én szombaton reggel 9 órakor tervezzük. Ehhez az szükséges, hogy Magyarország elérje a 4 millió beoltottat a hét folyamán Milyen szabályok alapján valósul meg az újranyitás? Az újranyitás szabályait nem a Tisza-tavi Ökocentrum, hanem az ide vonatkozó jogszabály határozza meg, ami a 194/2021 (IV.26.)

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: