fbpx
Tisza-tó élmények Összes téma

Vízitúrával kedveskedik az eü. dolgozóknak a Csónaktúrák a déli Tisza-tó térségben

Ajándék, ingyenes vízitúrát ajánl fel az egészségügyi dolgozók számára a Csónaktúrák a déli Tisza-tó térségében legénysége hálájuk jeléül.

Ismét egy nemes kedzeményezés indult útjára a Tisza-tónál az egészségügyben dolgozók számára: ajándék csónaktúrára invitálják az egészségügyi dolgozókat.

Múlt héten a Tisza-tavi Sporthorgász Nonprofit Kft. ajánlott fel horgászjegyeket a szolnoki MÁV Kórház és Rendelőintézetnek, valamint korábban minden Jász-Nagykun-Szolnok megyei kórháznak.

A Csónaktúrák a déli Tisza-tó térségében legénysége csatlakozott a Bejárható Utazások csapatával együtt a Vízitúra Klaszter felhívásához és ők is ingyenes, ajándék csónaktúrát ajánlanak fel az egészségügyben dolgozók számára. Mint Szép Krisztián, a Csónaktúrák a déli Tisza-tó térségében vezetője írta:

Mi, vízitúra-szolgáltatók ezzel köszönjük meg az elmúlt egy év emberfeletti munkáját, amit honfitársainkért tettetek!

A túrákra három időpontban van lehetőség jelentkezni: június 7., 9., és 11-én. A túrára evezős családi csónakkal vagy motorcsónakkal is részt lehet venni.

A Vízitúra Klaszter az oldalán az ország összes olyan vízitúra-szolgáltatóját összegyűjti, akik csatlakoztak a felhívásukhoz, amihez még lehet csatlakozni.

A további részletek és a jelentkezés menete itt található:

Kiemelt kép: Csónaktúrák a déli Tisza-tó térségében

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d