fbpx
Tisza-tavi Sporthorgász Kft. Összes téma

Horgászengedélyeket adományott a MÁV Kórház dolgozóinak a Tisza-tavi Sporthorgász

Hegedűs Gábor, a Tisza-tavi Sporthorgász Nonprofit Kft. ügyvezetője 20 db éves Tisza-tav horgászengedélyt adott a szolnoki MÁV Kórház dolgozóinak.

A Tisza-tavi Sporthorgász Nonprofit Kft-nek nem ez volt idén az első lyen kezdeményezésük: a Tisza-tavi térségben lévő kórházaknak összesen 17 millió forint értékben, azaz 525 darab engedélyt adományozott.

Hegedűs Gábor, a horgásszervezet ügyvezetője elmondta, a kórházakban dolgozók igen sokat fáradoznak a betegekért nap mint nap és ezzel a kis adománnyal szerené őket a Tisza-tóra invitálni, hogy majd ott pihenjék ki a fáradalmakat.

A szolnoki MÁV Kórházban is ellátogatott, ahol Dr. Rudner Ervin főigazgató és Bukorné Szőke Ildikó ápolási igazgató vette át az adományt, akik a kollégák nevében mondtak köszönetet.

Az átadáson Hubai Imre, a megyei közgyűlés és a Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács elnöke, valamint Borbás Zoltán, a megyei közgyűlés alelnöke is jelen volt.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d