fbpx
Összes téma Tisza-tó élmények

Tiszafüreden nyílt meg a Tisza-tó legnagyobb játszótere!

1500 nm-es területen terül el a Tisza-tó gigajátszótere Tiszafüred központjában, ahol még egy 200nm-es tavat is kialakítottak vízeséssel. Mutatjuk a képeket!

Tiszafüred főterének a megújítása mellett a Városligeti közpark is megszépült. A helyiek által csak “Vasmaris” parknak nevezett területen

1500 négyzetméteres bekerített játszópark épült, emellett utcabútorokat helyeztek el és parkolót is létrehoztak a víztorony lábánál a szakemberek. A Tisza-tó legnagyobb játszóterén egy 200 négyzetméteres tó vízeséssel is található a családok legnagyobb örömére

– olvasható Tiszafüred városa által kiadott sajtóközleményben.

A “Zöld város projekt keretében” több mint kétszáz négyzetméteren jött létre új zöldfelület, százhúsz fát, ezen kívül cserjéket, virágokat is ültettek. A járványhelyzet miatt a “Tiszafüred, a zöld város” projekt április 9-i átadását online módon, a város közösségi oldalán lehetett a nagyközönségnek figyelemmel kísérni, amelyről bővebben itt olvashatsz.

Nem is szaporítjuk tovább a szót, beszéljenek a képek, amelyeket Tiszafüred Város Önkormányzata készített és juttatott el szerkesztőségünkhöz:

Tiszafüred új főteréről itt olvashatsz:

Csodaszép lett Tiszafüred megújult főtere és annak környéke

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d