fbpx
Összes téma Tisza-tó élmények

5 téma, amiről olvashatsz a Tisza-tó útikönyvben

Már dolgozunk a Tisza-tó útikönyvén, amelyben többek közt összegyűjtünk minden fontos tudnivalót és programlehetőséget.

Egyre több turisztikai szolgáltató adja le a jelentkezését a Tisza-tó útikönyvben való megjelenéshez, míg második a paraméterekről és a tartalomról érdeklődnek. Már javában készítjük a könyvet, az asztalomon is egyre csak gyűlnek ehhez az anyagok: a Tisza-tóval kapcsolatos könyvek, az I love Tisza-tó magazinok régebbi lapszámai, a jegyzetek és a feladatlista.

És ha már ennyien érdeklődtetek a könyv tartalmáról, megosztok veletek néhányat. A teljes, részletes tartalomról nem rántom le a leplet, az egyelőre maradjon a jövő titka:)

 1. A Tisza-tó bemutatása

  Többek közt a Tisza szabályozásáról, a Tisza-tó létrejöttéről és a működéséről is olvashatsz

 2. A tó jellegzetes állatai és növényei

  Megismerheted a jellegzetes madarakat, növényeket, amelyekkel gyakram összefuthatsz a Tisza-tavi kirándulásod alkalmával.

 3. A “vízi KRESZ” és a csónaktúrák ajánlott útvonalai

  Megtudhatod, milyen szabályok vonatkoznak rád motorcsónak vezetés közben, és bemutatunk egy ajánlott Tisza-tavi csónaktúra útvonalat is, ha magad szeretnéd felfedezni a tavat.

 4. A Tisza-tó települései

  Bemutatjuk, milyen kincseket és látnivalókat fedezhetsz fel a tóparti és a kissé távolabbi településeken, hogy mit érdemes ott csinálnod és hogy milyen érdekességek várnak

 5. Látnivalók, érdekességek

  A Tisza-tó úitkönyvében az eddigi összes, az I love Tisza-tó magazinunkban megjelent látnivalóról olvashatsz, sőt még ennél is többről! Megismerheted a tó szigeteit, a kulturális és épített örökségeket, a legendákat, a bringatúra-útvonalakat és még a tó legöregebb fáját is!

A Tisza-tó útikönyvről

Olvasmányos és érdekes könyvet szeretnénk készíteni, ami az ide látogató turistáknak hasznos kalauz, az itt élőknek pedig igazi csemege, ami nem hiányozhat a könyvespolcokról.

Kétszáz oldalas történet a múltról, jelenről, jövőről. Praktikus térkép melléklettel a Tisza-tó minden szegletéről, továbbá szolgáltatókat, vendégvárókat és vendéglátókat bemutató katalógussal.

A könyvet hárman fogjuk jegyezni: Ljasuk Dimitry természetfilmes és környezetvédelmi aktivista a Pozitivo Digitál reklámügynökségével, Kücsön Gyula, az Élményfalu alapítója és ötletgazdája, valamint én, Kovács Janka, a Tisza-tó turisztikai magazinjának, az I love Tisza-tó magazinnak a főszerkesztője-újságírója.

Kovács Janka, Ljasuk DImitry és Kücsön Gyula

A könyv 10.000 példányszámban, A5-ös méretben, 200 oldalon fog megjelenni.

A könyvben lehetőséget biztosítunk minden Tisza-tavi turisztikai szolgáltatónak, hogy hirdesse a vállalkozását. Számukra egy űrlapot készítettünk, amin keresztül leadhatják jelentkezési szándékukat. A megjelenési lehetőségeről itt tájékoztatjuk az érdeklődőket, míg a jelentkezés itt érhető el!

Kövesd a Tisza-tó útikönyv Facebook oldalát a legfrissebb infókért!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d