fbpx
Tisza-tavi Kerékpáros Centrum Tisza-tó élmények Összes téma Tiszaderzs

Kinyitottak a Tisza-tavi kerékpárkölcsönzők, mutatjuk a kínálatot!

A húsvéti hosszú hétvége remek alkalom arra, hogy a kellemes tavaszi időben az ébredő Tisza-tavi természetben kerékpározzunk. A helyi kerékpárkölcsönzők már nyitva vannak, mutatjuk, melyek ezek!

Tiszafüred – Tisza-tavi Kerékpáros Centrum

A Tisza-tó legnagyobb kerékpárkölcsönzőjében mintegy 400 darab kétkerekű vár arra, hogy nyeregbe pattanj. A különböző márkák számtalan típusai közt mindenki megtalálja magának a legmegfelelőbbet az egyszerű túra kerékpártól a professzionális hegyi és országúti kerékpárokig, gyerekek és felnőttek számára egyaránt.

A centrum minden kerékpárpárt bérbeadás előtt szervizel. Ha az úton valamilyen probléma adódna, vagy éppen elfáradna a kerékpározó, akkor az Élménygarancia szolgáltatásuk mobil- szervízt, kerékpárok cseréjét, transzfert, esetleges mentést is kínál abban az esetben, ha valamilyen probléma merül fel túra közben.

A hét minden napján, reggel 9.00-tól délután 18.00-ig nyitva tartanak.

Aki némi enni- és innivalót venne magához, az a panoráma teraszon mindezt megteheti.

A járványügyi szabályokat teljes mértékben betartják és arra kérik a vendégeiket, ők is tegyenek így!

Cím: 5350 Tiszafüred, Pankotay Jósa György u.1.
Tel: 30/236-0510, 20/320-0880, 20/374-1404
Web: ttkc.hu
Facebook: Tisza-tavi Kerékpáros Centrum

Abádszalók – Abádi Kikötő és Szállodahajó

Jelenleg 33 darab kerékpárral tudnak szolgálni: megtalálhatók náluk a váltós és nem váltós, férfi, női és gyermek bicikliket is. A közeli jövőben online foglalási lehetőség is lesz, így megkönnyítve a bérlés menetét, emellett pontként is működnek.

A kölcsönző a hét minden napján 8.00-tól-18.00-ig rendelkezésre áll, illetve arra is van lehetőség, hogy egész napra béreljünk. A túra végén, a kikötő gyönyörű panorámát nyújtó stégén lehet kipihenni a túra fáradalmait.

A kikötőben az útravalóról sem feledkeztek meg: hideg-és meleg élelem is kapható náluk. Aki egy kicsit „csalna”, a túra hosszából az megteheti, hiszen a vízen a tó négy pontjára a biciklis komppal bárkit átvisznek, előzetes bejelentkezés alapján. A járványügyi helyzetre való tekintettel a maszk használata kötelező, a bicikliket használat előtt és után is fertőtlenítik.

Cím: 5241, Abádszalók, Abádi-öböl
Tel: 20/466-79-50
Web: abadikikoto.hu
Facebook: Abádi Kikötő

Sarud – Tisza-tó Bike kerékpárkölcsönző

A sarudi Élményfaluban működik a Tisza-tó bike kerépárkölcsönző, ahol mintegy száz, különböző típusú szervizelt kerékpárral várnak. A kölcsönzési szolgáltatás mellett szívesen állnak rendelkezésre, ha szervizről lenne szó.

Az Élményfalu megannyi parti és vízi programmal várja a betérőket. Az Egyél Sarudit bisztróban enni- és innivalóval várják a megfáradt bicikliseket, akik ha a gátoldalban pihennének meg, oda is kiszállítják a rendelésüket.

Cím: 3386 Sarud, KalandPart (Tisza-tó)
Tel.: 70/703-3844
Web: elmenyfalu.hu
Facebook: Élményfalu Sarud, a Tisza-tó kalandközpontja

Poroszló – Madárpart Pihenő

50 darab különböző típusú biciklivel várják az ide látogatókat, emellett szervizelési lehetőség elérhető náluk, de a jövőben „szervizeld magad” pont is kialakítanak. A mindennap 8.00-tól-20.00-ig rendelkezésre áll mindenki számára a kölcsönzés.

Hűsítő, rágcsálnivaló is kapható, valamint a mosdóhasználati lehetőség biztosítva van. Természetesen a jelenlegi helyzetre való tekintettel az általános szabályokat itt is be kell tartani.

Cím: 3388, Poroszló, Szarka Rámpa 1,
Tel: 30/276-06-96
Web: madarpartpiheno.hu
Facebook: Madárpart Pihenőhely 

 

Tiszaderzs – Horgász büfé és Camping

Jelenleg két családi kerékpár összeállítással várják a vendégeket. A csomag egy férfi, egy női és két gyermek kerékpárt tartalmaz. Javítási lehetőséggel tudnak szolgálni, szakemberek segítségével. Elektromos bicikli esetén töltési pont is elérhető.

Hétfőn zárva tartanak, kedden-szerdán- csütörtökön-pénteken és szombaton 8.00-tól-20.00-ig, vasárnap pedig 8.00-tól-18.00-ig tartanak nyitva.

Hideg és meleg étel is biztosítva van a vendégek számára. A járványügyi helyzetre való tekintettel jelenleg elvitelre kérhetők, a kerékpárkölcsönzést tekintve pedig minden járművet alapos fertőtlenítés után bocsájtják a következő útjára.

Cím: 5243, Tiszaderzs, Keszeg u. 1,
Tel: 30/942-6569
Web: horgaszbufe.hu
Facebook: Horgászbüfé Tiszaderzs

Tiszafüred – Szabics Kikötő és Szabadidőpart

17 darab bringával várják a kölcsönözni vágyókat, amelyek közt férfi, női és a gyermek számára is megtalálható. Szervizelési lehetőség is biztosítva van.

Tavasszal 8.00-tól-18.00-ig, majd nyáron 8.00-től-20.00-ig vehető igénybe a szolgáltatás.

A koronavírus miatt jelenleg a büfé zárva tart és így túravezetési program sem elérhető. Természetesen a maszk használata ajánlott és a fertőtlenítést szigorúan betartják.

Cím: 5358, Tiszafüred, Szabics kikötő
Tel: 30/954-86-20
Web: szabicskikoto.hu
Facebook: Szabics Kikötő és Szabadidőpart 

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: