fbpx
Tiszaderzs Összes téma

Megújult büfé vár Tiszaderzsen, a kerékpárút mellett

Tiszaderzsen, a gát tövében nyílt meg márciusban a Horgászbüfé, ami a kerékpárosok és a horgászok számára álomszerű pihenőhelyként szolgál. Az étlapon frissensült fogások szerepelnek és hétvégente bográcsban főtt étellel várnak!

Márciusban nyílt meg a Tisza-tó új büféje, a Tiszaderzsi Horgász Büfé, ami új színt visz a tóparti lakmározás fogalmába.

Elkészül a pacal pörkölt füstölt csülökkel.

A remek elhelyezkedéssel megáldott tiszaderzsi büfé a település üdülőövezetének sarkán található és könnyedén megközelíthető mind a kerékpárral, mindpedig a csónakkal érkezők számára. A keérkpárosoknak szervizt és az elektromos bringáknak töltési lehetőséget is biztosítanak, míg a horgászok számára némi horgászfelszerelés is kapható.

Bográcsétel és frissensültek

Az étlapon közkedvelt és gyorsan elkészíthető finomságokkal készültek, valamint minden hétvégén az udvaron felállított bográcsban rotyog valamilyen finomság. Az utóbbira, azaz a bográcsételre való igényeket érdemes előre jelezni, hogy véletlenül se maradjon senki ebéd nélkül.

Kiszállítás is lehetséges

Jöhet egy fincsi gyros?

A jelenlegi járványügyi szabályok miatt csak elvitelre lehet kérni az ételeket, de aki nem tud érte menni, az kérheti kiszállítással is. Ez például tökéletes a horgászok és a környékbéli településen lévők számára. Ha pedig átutazóban jársz Tiszaderzsen, akkor a főutcán lévő másik büféjük, a Katica Büfé is várja vendégeit.

Húsvétkor is vár a Horgászbüfé!

 

Ha Tiszaderzsen jársz, ne feledd: falatozz a Horgász Büfében, majd pihenj meg a Horgász Kempingben!

Kövesd őket Facebookon, hogy mindig értesülj az újdonságokról:

Log into Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Log into Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: