fbpx
hirdetés Promó

Az isteni porcelán

A porcelánról a nagyi étkészletei és kis nippjei ugranak be azonnal? Nem kellene, hogy így legyen! A műkörmök esetén a porcelán az egyik legnagyobb hagyománnyal bíró alapanyag, mégsem kell, hogy ez azt sugallja neked: ami régi, az feltétlenül rossz is! A régi dolgok nem feltétlenül elavultak, s igaz ez a porcelánra is. (Hirdetés)

A prémium porcelán étkészletek rendkívüli értéket képviselnek napjainkban is, amit bizony borsos áruk is jól mutat. Ugyanígy hasznos alapanyag a porcelán azok számára, akik igazán szép és ápolt körmökre vágynak, hisz számtalan előnnyel rendelkezik a trónbitorló zselés alapanyagokhoz viszonyítva, sőt, akadnak tulajdonságai, amelyek miatt bizonyos esetekben kifejezetten ezt érdemes ajánlanod vendégeid számára, illetve ezt érdemes használnod otthon, amennyiben bátor amatőr művészként otthonodban varázsolsz magadnak szépséges körmöket.

Porcelán alapanyag – a műkörömépítésben

A minőségi műkörmös alapanyagokból csodás műkörmök készülhetnek, amelyek segítségével megőrizhetjük ápoltságunkat, kifejezhetjük egyéniségünket, vagy csábító erejükkel elcsavarhatjuk választottunk fejét. A porcelán műköröm kezdeti sikereit némileg megrendítette a zselés alapanyag berobbanása a műkörmök világába, de csak annyi történt, hogy a rövid népszerűségvesztést követően újult erővel támadt fel hamvaiból, mint egy valóságos főnixmadár.

Már említettem, hogy akadnak esetek, amikor kifejezetten a porcelán alapanyagot kell választanod. Ilyen például, amikor a zselés alapanyag valamilyen allergiás reakciót okoz nálad vagy vendégeidnél, ami sajnálatos módon előfordulhat az arra érzékenyeknél. Más problémák is előfordulhatnak a zselés alapanyaggal, ami miatt inkább a porcelánt javaslom.

Ha felválási problémáid voltak korábban a zselés műkörömmel, akkor inkább porcelánt válassz! Ugyanez a tanácsom akkor, ha érzékeny és vékony a körömlemezzel bírsz, ugyanis ilyenkor a lámpázás nagyon kellemetlen élménnyé válhat számodra, illetve természetesen az ilyen jellemzőkkel rendelkező vendéged számára is, ha profi műkörmös vagy.

Még egy olyan eset van, amikor a porcelán műköröm lesz a helyes választás, mégpedig akkor, ha csak rövid távra szeretnéd a körmöket, mert a porcelán oldható, így könnyedén eltávolítható. Ugyanennek a tulajdonságnak, az oldhatóságnak köszönhető, hogy amikor eltávolításra van szükség, a reszelés elkerülhető lesz vele. 

További pozitív tulajdonságai

A porcelánköröm polírozható is, tehát könnyedén fényessé is teheted, így a lehetőségét is kizárod annak, hogy a műköröm elszíneződhessen. Az UV porcelán kivételével a porcelán műkörmök megkötnek a levegőn, így nem kell lámpáznod a körmeidet, ami egyben azt is jelenti, hogy megspórolsz egy kis időt a munkából, így több marad a díszítésre vagy majd a gyönyörködésre is.

Arra azért figyelj, hogy valóban nagyon gyorsan köt, ami természetesen időt spórol neked, de megnőhet a hiba lehetősége is, ha kezdő vagy. Mégis érdemes kísérletezned vele: hab a tortán, hogy a porcelán alapanyag nem csupán a körömépítésben lesz hű társad, hanem a díszítés során is remekül dolgozhatsz vele!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: