fbpx
hirdetés Promó

Szépségápolás férfiaknak

Napjainkban a szépségápolás már nem a nők privilégiuma - nagyon helyesen! Egy igazi férfi figyel a megjelenésére és arra, milyen kozmetikai termékeket használ. Ennek megfelelően az üzletekben legalább ugyanakkora hangsúlyt helyeznek a férfiaknak szánt szépségápolási termékcsaládokra, mint amiket kifejezetten hölgyeknek készítenek. A kínálat tehát óriási, így felmerül a kérdés, hogy mi alapján válassz? Íme, a három legfontosabb szempont a márka megválasztásával kapcsolatban. (Hirdetés)

Első szempont – a kínált termékek

Ha éppen most keresed a számodra megfelelő szépségápolási márkát, akkor az első lépés, hogy végiggondold, pontosan mire van szükséged. Kifejezetten csak hajápolási és/vagy borotválkozáshoz való kozmetikumokra? Vagy szakállad is van, esetleg szeretnél a közeljövőben szakállt vagy bajuszt növeszteni? Érdemes olyan márkát választanod, ami minden igényedet kielégíti, amelyiknél minden terméket megtalálsz. 

Ez azért nagyon hasznos, mert a minőségi kozmetikumokat gyártó cégek úgy építik fel termékpalettájukat, hogy az egyes kozmetikumok hatóanyagai egymásra épüljenek, kiegészítsék egymást. Így biztosan teljes körű lesz a hatás.

Második szempont – az alapanyagok

Ha már a hatóanyagoknál tartunk – nagyon fontos szempont a kozmetikumok kiválasztásánál az alapanyag. Figyelj arra, hogy természetes alapanyagokat tartalmazó kozmetikumokat válassz, ezzel hosszú távon több kellemetlenséget is elkerülhetsz. Kerüld például a parabéneket, a paraffint, a GMO-t, az SLS-t, az SLES-t, a szilikont és származékait.

Ezek helyett válassz olyan termékeket, amelyek természetes anyagokat, olajesszenciákat tartalmaznak, és ne feledkezz meg a környezettudatosságról sem! Igyekezz olyan cégtől vásárolni, amelyik számára ez is fontos tényező!

Ha szépségápolási termékeket, például borotválkozáshoz szükséges kozmetikumokat keresel, akkor mindenképp nézz körül a #Barba Italiana oldalán, ahol kifejezetten férfiaknak szánt professzionális termékeket találsz. A borotválkozás mellett hajápoláshoz, hajformázáshoz és szakállápoláshoz is megtalálsz mindent, amire szükséged lehet.

Harmadik szempont – a célközönség

Többször került említésre, hogy kifejezetten férfiaknak szánt. Miért olyan fontos ez? Köztudott, hogy a nők és a férfiak bőre különböző, a gyártóknak eltérő igényeknek, szükségleteknek, preferenciáknak kell megfelelniük. Nyilvánvalóan, ha egy márka vagy a márka egy-egy termékcsaládja célirányosan az egyik nem igényeire specializálódik, akkor sokkal hatékonyabb, az adott elvárásoknak megfelelő termékeket tud vásárlói számára nyújtani.

Azaz, ha figyelsz erre a három alapvető kritériumra a gyártó, a márka, a termékcsalád kiválasztásánál, akkor hosszú távon, az igényeidnek megfelelő szépségápolási termékeket fogsz használni.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d