fbpx
Összes téma Tisza-tó élmények

Így lehet saját úszóházad a Tisza-tavon!

A Tisza-tavon nemcsak hagyományos nyaralókat találod, hanem az úszóházakat is. Neked is lehet sajátod, ráadásul kedvező áron.

– Partneri együttműködés –

A Tisza-tavon csónakázva a természet közelsége szinte mindenki magával ragad, és amikor megpillantjuk a horgászok felépítményes csónakjait, vagy a kikötőkben álló úszóházakat, nemcsak rácsodálkozunk, hanem el is képzeljük, milyen lehet egy ilyenben eltölteni egy estét… Vagy éppen milyen is lehet birtokolni egyet!

A Tisza-tó egyik legnépszerűbb és legkülönlegesebb szálláshelye közé tartoznak az úszóházak. Ez nem is csoda, hiszen a mindennapi, rohanó világból egyfajta kiszakadást nyújtanak ezek, ahol csendben, egyedül vagy a családunkkal is elvonulhatunk néhány napra. A tóra érkező turisták száma idén megdöntött minden rekordot, és egyre többen keresnek eladó ingatlant a környéken. A családi házak és a nyaralók ára egyre feljebb kúszik, és az országos tendencikat követve egy felújításért is mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Ha pedig egy fából készült, óriási, impozáns úszóházról álmodnánk, akkor több tízmilió forint alatt nem fogunk tudni megvásárolni egyet sem.

Újépítésű nyaraló és úszóház egy lakás áráért!

Ahogy az országban mindenütt, úgy itt is nőnek a házak négyzetméter árai és egy közepes állapotút sem dobnak utánunk 1-2 millió forintért… Éppen ezért érdemes legondolkodni azon, hogy egy vadonatúj mobilházzal nem-e járnánk jobban. És itt jöna  képbe az Arbeli Kft. és a a Gift Energy Kft.

Az általuk értékesített, és a Gift Energy Kft. által tervezett és gyártott könnyűszerkezetes mobilházakat nemcsak a parton, hanem a vízen is fel lehet építeni. Egy alap ház (25nm-es ház 5nm-es terasszal) négyzetméter ára 250.000Ft. Ha egy négytagú család számára szánnánk nyaralónak, alapfelszeretséggel egy 50nm-es házat, akkor az 12 500 000Ft-ba kerülne. Azaz, mint egy átlagos állapotú vidéki lakás ára.

Felszeretség

A házak alapfelszeretségében a szigetelés, a belső burklatok, az eletromos és a gépészeti rendszer, valamint a nyílászárók tartoznak bele. Aki viszont szeretné bővíteni az alapterületet, arra is van lehetőség, hiszen 14,4m2-es blokkokkal lehet nagyobbá varázsolni, ha a tulajdonos “kinőné”. Természetesen mindezt egy úszóműre is lehet építtetni, ám ez plusz költséget és engedélyezéseket jelent.

Mit tartalmaz egy alap ház alap felszeretséggel?

MÉRETEK
– Bővítő blokkok bruttó 14,4m2/blokk (külső méret blokkonként: 2,4×6 m)

VÁZSZERKEZET FELÉPÍTÉSE
– 100/100/3 hegesztett zártszelvény keret
– 100/50 C szelvény burkolattartó köztes elem

SZIGETELÉS
– Padló 8 cm szendvicspanel, fegyverzet vastagsága 0,4 mm, purhab hőszigeteléssel
– Fal- tető 3 cm szendvicspanel, fegyverzet vastagsága 0,4 mm, purhab hőszigeteléssel, 1 réteg geo textília, 1 réteg PE fólia
– Tartószerkezetek között 10 cm-es üveggyapot
– Tartószerkezet alsó síkján 2,5 cm fenyőfa lécezés
(Választható magasabb kategóriájú hőszigeteléssel)

BELSŐ BURKOLATOK
– Falak, mennyezetek – 1,4 cm borovi fenyő lambéria, 2 réteg színtelen lazúr
– Padló – 0,7 mm laminált parketta, 0,3 mm habalátét fólia, 15mm OSB lap, 1 réteg PE fólia
(Választható magasabb kategóriájú fal-és padlóburkolatok)

ELEKTROMOS ÉS GÉPÉSZETI RENDSZER
– beépített elektromos, és gépészeti vezetékek, az épület elektromos
rendszere biztonsági relével van ellátva
– alap Schneider szerelvények
– Fűtés, hűtés 2,5 kW split klímával
– Melegvíz ellátás 50l-es villanybojlerrel
(Választható magasabb kategóriájú szerelvények)

NYÍLÁSZÁRÓK
– Fehér 2 rétegű üvegezésű műanyag Uw 1,1 W/m2K ajtók, és ablakok
(Választható egyedi szinterezéssel, és magasabb hőszigetelésű nyílászárókkal)

Mindez 250.000 Ft/m2-től (alap ház 25m2+5m2 terasz)!

A házak ára nem tartalmazza: a szállítást, a fogadó alaptest kiépítését, a közműbekötést, az engedélyezési költségeket, valamint a bútorozást. Ezek kivitelezését, beszerzését, tervezését vállalja az Arbeli kft., egyedi árazással, ahogy a közműmentes kiépítést is felár ellenében – napelem, tartályos víz és szennyvízrendszer (napelemek csak világításra). Gyártás 30 nap, telepítés 2 munkanap.

Ha szeretne egy saját úszóházat, vagy egy partra telepített mobilházat, akkor az alábbi linken keresztül kérhet ajánlatot az egyedi igényi szerint: www.arbeli.hu

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: