fbpx
Szolnok Jász-Nagykun-Szolnok megye Tisza-tavi Kerékpáros Centrum Összes téma

Kórházi dolgozóknak adott át adományt a Tisza-tavi Kerékpáros Centrum

Az ajándékkal a szolnoki Hetényi Géza Kórház, az egri Markóth Ferenc Kórház és a karcagi Kátai Gábor Kórház dolgozóinak munkáját szeretnék segíteni.

Nemrégiben a Tisza-tavi szálláshelyek ajánlottak fel az egészségügyben dolgozók számára nyári üdülési lehetőséget, most pedig a Tisza-tavi Kerékpáros Centrum vezetője, Molnár Péter döntött úgy, hogy némi enni-innivalóval és kerékpárbérlésre felhasználható utalvánnyal lepi meg a kórházi dolgozókat.

A szolnoki Hetényi Géza Kórház, az egri Markóth Ferenc kórház és a karcagi Kátai Gábor Kórház dolgozóinak összesen 300 üveg szörpöt, 180 darab műzliszeletet és 150 kerékpárbérlésre beváltható utalványt osztott szét.

Molnár Péter, a centrumot üzemeltető cég vezetője elmondta, az utalványokkal egy egésznapos kerékpáros kirándulásra jogosít fel, és ők ezzel is szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy a nyáron kipihenhessék a mostani fáradalmakat az egészségügyben dolgozók.

Az átadáson Hubai Imre, a Tisza-tavi Térségi Fejlesztési Tanács és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke az adományt kiegészítette: az itt lábadozó gyerekek és a kórházi dolgozók csemetéi számára a MesélŐ című mesekönyvet adta át. A könyvben olvasható meséket a megyében élő gyerekek írtak.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: