fbpx
Promó

Hogyan rendezzem be a hálószobámat?

Hálószoba: milyen gondolatokat vált ki ez a szó? Pihenés, kényelem, éjszaka, meghittség, barátság, szerelem. Biztosan ismerjük a mondást: ahány ház, annyi szokás: lehet, hogy egyedül használjuk a hálószobánkat, lehet, hogy egy barátunkkal, párunkkal vagy gyerekünkkel vagy gyerekeinkkel osztjuk meg, de az is lehet, hogy házi kedvencünkkel (is). Szerencsére bárhogyan is tekintünk erre a helyiségre, van megoldás, hogyan alakítsuk ki ideálisan. (Szponzorált cikk)

Mi az ideális alkalmatosság az alvásra?

“Az ágy” – mondhatná óvodás vagy általános iskolás fiunk, és alapvetően igaza is lenne. De egyáltalán nem mindegy, milyen ágyra gondolunk, és az sincs kőbe vésve, hogy ne alhatnánk csak matracon.

Ágyunkat igyekezzünk megfelelően kiválasztani, hiszen hosszú távon nemcsak a kényelmünket, de az egészségünket is veszélyeztetheti egy rossz ágy: derék- és hátfájdalmak, kialvatlanság, rossz közérzet is következménye lehet egy rossz választásnak. Figyelnünk kell arra, hogy megfelelő magasságú legyen az ágy, választhatunk ágyneműtartósat, de e nélkülit is, és nyilvánvaló különbségek vannak az egyszemélyes és a franciaágy között is.

Ha az ágyat kiválasztottuk, a következő lépés a matrac kiválasztása. Ahogy fentebb említettük, lehetőség lehet az is, hogy csak a matracon aludjunk, ágykeret nélkül, bár ez nem egy szokásos döntés. A matracok között is óriási választék létezik: rugós matrac, ortopéd matrac és memóriahabos matrac is. Az utóbbi azt jelenti, hogy a matrac “megjegyzi” testünk körvonalait, így valóban a mi személyes igényeinknek felel meg.

Kisebb bútordarabok a hálószobában

Életünket megkönnyítheti, ha este, lefekvés előtt és éjszaka felébredve nem kell kikelni az ágyból minden egyes alkalommal, amikor szükségünk van valamire, vagy elfelejtettünk valamit. Erre megoldás az éjjeliszekrény, amelyre könnyedén elhelyezhetjük szemüvegünket, telefonunkat (akár tölteni is), éppen olvasott könyvünket, ébresztőóránkat, nem is beszélve az olvasólámpáról.

A Homelux webáruházban nagy választékot találunk az összes hálószobai bútorból: nem is csoda, hiszen a cég már 10 éve foglalkozik e-kereskedelemmel, és fő profiljuk a kert és az otthon, de találunk olyan extra kényelmi funkcióval rendelkező termékeket is, mint a hidrokabin, zuhanykabin és jakuzzi is. A házhoz szállítást, beszerelést, sőt, a biztosítást is rájuk lehet bízni.

Hova fognak beférni a ruhák?

A hálószobának is lehet tároló funkciója, ehhez pedig az egyik alkalmas bútordarab a gardróbszekrény: ezek közül olyan hatalmas darabokat is lehet készen venni, amelyek egy nagyobb család megnövekedett ruhatárolási igényeivel is elbírnak. Létezik tolóajtós kivitel, 4 ajtós gardróbszekrény, így elfeledkezhetünk arról a gondról, hogy nincs hely, ahova pakolhatnánk…

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: