fbpx
Promó

Diagnosztikai központ a hotelben?

Ha Ön is gyakran produkál gyanús tüneteket, vagy csak fontosnak tartja az egészségmegőrzés szempontjából a különböző vizsgálatokat, akkor nem kell hónapokat várnia az állami egészségügyi rendszerben. Miért ne mehetne el ezekre a vizsgálatokra a pihenés alatt, egy minőségi hotelben? A következő cikkben megtudhatjuk, hogyan lehetséges mindez. (Hirdetés)

Synlab diagnosztikai központ

Szerencsére ma már néhány igényes hotel is büszkélkedhet saját diagnosztikai központtal. A Synlab olyan professzionális háttérrel és országos lefedettséggel rendelkezik, amely gyakorlatilag egyfajta garancia a vendégek számára. 

Az immunológiai, a kémiai, mikrobiológiai, molekuláris diagnosztikai és genetikai vizsgálatokat most végre beutaló, hosszú várakozás és sorban állás nélkül igényelheti. 

Nincs más teendője, csak időpontot egyeztetni, és kellemes atmoszférában, gyorsan és precízen végzik majd el a legfontosabb vizsgálatokat.

Ráadásul az eredményekre alapozva akár személyre szabott orvosi tanácsadást is igénybe vehet.

 

Osteoporosis szűrőcsomagok

Különböző betegségeket vizsgáló csomagok igényelhetőek. Az Osteoporosis alap és komplett szűrőcsomag is ilyen, amely a csontritkulást vizsgálja, s az ehhez köthető anyagcsere-folyamatokat elemzi. 

Az alapcsomag tartalmazza a D-vitamin, PTH, calcitonin, szérum foszfát és kalcium, ALP értékek elemzését. Eredménye 1-5 munkanapon belül meg is érkezik.

A komplett csomag az alapcsomagon túl az osteocalcin, β-crosslaps, TSH szinteket is figyelembe veszi.

Hormonvizsgálatok

Nincs még egy olyan betegség, amely képes lenne mindent felborítani a szervezetünkben, mint a hormonális betegség. 

A hölgyek vizsgálata során megfigyelik a D-vitamin, folliculus stimuláló hormon (FSH), luteinizáló hormon (LH), progeszteron, prolaktin (PRL), TSH, ösztradiol (E2) szintet. 

Az urak esetében pedig a total PSA, luteinizáló hormon (LH), totál tesztoszteron, húgysav, kreatinin + eGFR, karbamid értékeit vizsgálják.

Amennyiben úgy érzi, ideje ellenőriznie egészségét, netalán sürgős vizsgálatokra van szüksége, akkor a hévízi Hotel Európa fit**** weboldalán tájékozódhat a legfontosabb tudnivalókról!

 

Pajzsmirigy szűrőcsomag

A hormonháztartás zavara gyakran a pajzsmirigyet is érintheti, de szerencsére a szűrővizsgálatok ennek felderítésében is segíthetnek. 

A vizsgálat során a T3 szabad frakció (FT3), T4 szabad frakció (FT4), thyreoglobulin, TSH értékeit veszik figyelembe. 

De a felsoroltakon kívül számos más egészségügyi problémáról leránthatja a leplet. Lehetőség van még allergiapanel, táplálékintolerancia, “kisrutin” és “nagyrutin” vizsgálatokra is. Legyen elővigyázatos, hiszen az egészség nagy kincs! Kapcsolja össze a pihenést a legfontosabb teendőkkel!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d