fbpx
Promó

Így mehetünk biztosra hiteligényléskor az Előrelátó Csomaggal

Az Előrelátó Csomag úgy működik a hiteligénylés során, mint egyfajta biztonsági háló, aminek a feladata megóvni a családtagjainkat az esetleges pénzügyi nehézségektől. A bejegyzés keretei között persze részletesebben is belemegyünk majd az Előrelátó Csomagba, külön kiemelve annak a legfontosabb előnyeit. (Hirdetés)

Az extra kockázati tényező, amiről a legtöbben hajlamosak megfeledkezni hiteligényléskor

Habár legtöbbször nem szívesen foglalkozunk a halál gondolatával, ettől függetlenül sajnos igenis az élet természetes velejárójáról van szó. Vagyis egy olyan tényezőről, aminek a bekövetkeztét előre nem tudjuk kiszámolni.

Ennek megfelelően olyankor is gondolnunk kell az eshetőségére, amikor például kölcsönt készülünk felvenni. Különösen egy olyan szituáció mellett, amikor egy vagy több keresőképtelen családtag és hozzátartozó helyzete is erősen függ attól, hogy minél tovább egészségesek maradjunk.

Ezekkel az előnyökkel járhat együtt az Előrelátó Csomag igénylése

A kölcsön mellett igényelhető Előrelátó Csomag meglétekor, amennyiben szerződő félként elveszítjük az életünket, a velünk szerződésben álló pénzintézet el fogja engedni a halálunk napján fennálló tartozásunkat.

Vagyis ez a fajta megoldás egyfajta biztonsági hálót jelent a hozzánk közel állóknak. Az örököseink bajait ugyanis nem fogja extrán tetézni az a fizetési kötelezettség, amely a pénzintézet irányába egyébként fennállna.

Az Előrelátó Csomag ezenfelül egy meghosszabbított elállási, illetve felmondási lehetőséget is tartalmaz. Ennek értelmében ügyfélként a jogszabályban rögzített 14 napon túl, egész pontosan 30 napig el tudunk állni a kölcsönszerződéstől, méghozzá díjmentesen.

Mindezen felül szintén részét képezi még az Előrelátó Csomagnak egy csoportos élet- és balesetbiztosítás, amely egyébként a szerződő félre érvényes.

Így tudjuk kérni a felvett kölcsön mellett az Előrelátó Csomagot is

Az Előrelátó Csomag igénybevételével kapcsolatos szándékunkat érdemes már akkor jelezni, amikor kapcsolatba kerülünk a pénzintézettel. Mivel külön díj ellenében igényelhető szolgáltatásról beszélünk, ezért a költségvonzatával kapcsolatos tudnivalókat is a kapcsolattartótól fogjuk megkapni.

Természetesen az Előrelátó Csomag igénybevételéhez teljesítenünk kell majd azokat a feltételeket, amelyek a heti, illetve havi törlesztésű kölcsönökre vonatkozóan egyébként is kötelezők. Ha minden elvárásnak meg tudunk felelni, akkor az Előrelátó Csomagot is kérhetjük majd.

Ennek köszönhetően pedig nyugodt szívvel vehetjük fel a szóban forgó pénzösszeget, hiszen proaktív módon bebiztosítottuk a családtagjainkat. Őket ugyanis akkor sem éri majd extra nagy pénzügyi kötelezettség, hogyha velünk bármilyen nemkívánatos esemény történik.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: