fbpx
Promó

Az érettebb nők vonzóbbak?

Ki ne látta volna a Amerikai pite című filmet, ahol szinte mindenki be volt indulva a társuk, valljuk be, igencsak szexi mamájára. De vajon mitől van az, hogy a többség számára meglehetősen vonzó egy érettebb és valószínűleg tapasztaltabb nő? (Hirdetés)

Miben rejlik a vonzerő?

Valószínűleg, ha itt jársz, nem ismeretlen fogalom számodra a MILF, azaz a “Mother I’d Like to Fuck” mozaikszó. Ez egyszerűen egy anyát jelöl, akivel szívesen kerülnénk intim kapcsolatba. Persze érdemes finomítani az ismérveket, hiszen ez általában 30-45 éves kor közötti nőket jelez, akik tapasztaltak, magabiztosak, így rengeteg olyan dolgot tud(hat)nak, amit fiatalabb társaik nem. Egyrészt már valószínűleg túl vannak a családalapítás elvárásán, és emellett tudják, hogy mit akarnak, amit el is vesznek.

Mivel leginkább a dögös, szexis anyukák azok, akiket MILF-ként emlegetnek, így nem meglepő, hogy a pornóoldalakon az ezzel a címkével ellátott tartalmak jóval népszerűbbek, mint más társaik. 

További előny ebben a korosztályban, hogy nem várnak olyan udvarlási ceremóniát, mint a fiatal lányok az illúzióikkal, valamint nem félnek kezdeményezni és megszerezni azt, ami kell nekik.

A legfőbb ismérvek a MILF-ek esetében

Számos felnőttfilm mellett bizonyítást nyert néhány megállapítás, amiket bár sejtettünk, de a megfigyelések is alátámasztják azokat. 

  • Nem a szokásos szerepkör az övék. Nem az alázatos, meghódításra vágyó nők közé tartoznak, hanem az ő kezükben van az irányítás. Általában domináns szerepet töltenek be, és a férfiak azok, akik alárendeltként viselkednek. A filmek többségében egzisztenciában is a férfiak felett állnak, mint orvos, ügyvéd, tanár, ezzel szemben a férfiak diákok vagy épp a legjobb haverjai a fiának.

  • Dominánsak, így akár többféle fantázia összekapcsolása is lehetséges. Ide tartozhat az engedelmesség és az alázat, valamint sok minden, ami a BDSM fogalmába beletartozik. Talán nem véletlen a MILF kategória népszerűsége a pornófilmekben, hiszen sokan így kiélhetik a különféle vágyaikat, amiket még önmaguk előtt is titkolnak. Bátran használnak különböző szexuális segédeszközöket, akár soft vagy épp hard variációról legyen szó.

  • A tabu izgalma is sokat nyom a latban, hiszen az esetek jelentős részében tiltott gyümölcsről van szó. Ez lehet a legjobb barát anyja, egy érett férjes asszony, a lényeg a viszony és a tapasztalat. Sőt, a legnépszerűbbek azok az elgondolások a felnőttfilmek esetében, amikor függőségi viszony van a partnerek között, mint például step-mom, azaz nevelő/mostoha anya. Érdekes és pikáns elképzelés.

Téged is izgatna egy kis lepedőakrobatika egy dögös MILF-fel? Ha csak inkább néznéd, már tudod, hogy hol keresd, ha pedig megtennéd? Na erre nem igazán tudunk tippet adni…

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d