fbpx
PET Kupa Összes téma Tisza-tó élmények

Palackpostát találtak Kiskörénél a szemétválogatás közben, az írója segítséget kért

"Kedves Idegen!" - kezdődik annak a vízbe dobott palackopostának az üzenete, amit a PET Kupa önkéntesekből álló csapata meg Kiskörénél, szemétátválogatás közben. Az anonim szerző segítséget kért, és nem is kerülhetett jobb kezekbe az üzenete, mint a PET Kupásokhoz, akik mindezt Facebook oldaláukon is megosztották.
A 2019-ben feladott levélben az alábbi üzenet olvasható. Ezt a PET Kupa a Facebook oldalán is közzé tette és mint írták, nem ez volt az első megtalált palackpostájuk.
“Kedves Idegen!
Fogalmam sincs, hogy ki az aki majd megtalálja ezt az üzenetet…Az is lehet, hogy nem is fogja ezt megtalálni senki!
Most 2019 van! Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a jövő!
Azért írom ezt a levelet, mert van egy nagy BAKANCSLISTÁM és ez áll rajta: “Útjára engedni egy üzenetet egy palackban”!
Nem tudom, hogy te ki vagy, de most 2019-ben mondjuk úgy, hogy HALDOKLIK A FÖLD… Én szeretnék rajta segíteni, de egyedül ez nem megy! Kérlek! Segíts! Azért kaptuk ezt a Földet, hogy legyen hol élnünk. Én úgy érzem, hogy ezt az “AJÁNDÉKOT” meg kéne becsülnünk. [Itt egy mondatot sajnos elmosott a víz, így nem tudtuk megfejteni.] Nekünk emberek ezt mindössze annyival kellene meghálálnunk, hogy nem tesszük tönkre, hanem vigyázunk rá! Az emberek NEM BECSÜLIK MEG A FÖLDET!
Ja – És én ezt GYEREKKÉNT mondom! Gyerekfejjel látom ezt, azt AHOGY TÖNKREMEGY A FÖLD!
Küldj tovább üzenetként!
És…
Külddj TE üzenetet!
Ja… És kérlek, hogy ezt a palackot ne hagyd a vízben, hanem dobd ki a kukába!
:As2krcs7mL”

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: