fbpx
Promó

Vicces ajándékot minden férfinak!

A férfiak jelentős hányada kifejezetten szereti a humoros, nagy csattanóval bíró ajándékokat! Lehet ez pikáns, kedves vagy épp kifejezetten könnycsorgató humorral megáldott, a pasik jó része biztosan oda lesz meg vissza érte. Lássuk is, hogy milyenek az igazán vicces ajándékok férfiaknak! (Hirdetés)

Nincs ideális ajándék

Ahogy a nők, úgy a férfiak is merőben különböznek egymástól. Van, akinek az ideális ajándék egy könyv, esetleg egy társasjáték, míg mások számára akár a kifejezetten pikáns, vicces ajándékok is beleférnek. 

Alkalomtól és ismeretségi viszonytól függően tudnunk kell, hogy mit engedhetünk meg magunknak a másikkal szemben. Mondjuk ha a főnököt szeretnénk meglepni valami viccessel, akkor nem biztos, hogy a plüss óvszer vagy a Hátsó gondolatok társas lesz a befutó, akármilyen laza is. De mondjuk a párunknak már jobb választás, hiszen rengeteg hasznos kis infó kiderülhet róla. 

Böngészhetsz akár nagyobb ajándékok között is, annak függvényében, hogy vajon mi az, ami igazán tetszik neki és sikert fog aratni, de ha nem találsz ilyet, összeválogathatsz több kisebb darabot is. Az a lényeg, hogy az adott személy humorát vedd figyelembe, és ahhoz igazítsd az ajándékokat. 

Az ajándék értékét ebben az esetben sem az összeg adja, amit rászánsz, hanem a ráfordított idő és energia. Hiszen nem biztos, hogy könnyű kitalálni, hogy milyen is a tökéletes ajándék. Persze nem mindegy, hogy mennyiben kerül, de ezt például nagyban befolyásolja az alkalom, amire választod és a viszonyotok.

Ne hagyd az utolsó pillanatra!

Ha nem akarsz stresszelni az ajándékon és azon, hogy vajon időben meglesz-e minden, tuti sikere lesz-e, akkor mindenképp időben el kell kezdeni a válogatást. Nem, közel sem a legjobb megoldás, ha bemész a legközelebbi boltba és kiválasztasz egy kész ajándékot, mert azon látszik, hogy nem személyesen az ajándékozottnak készült. Persze vannak esetek, amikor nincs más megoldás, de azért ha van lehetőség rá, akkor egyedi és vicces ajándékot nézz ki a másiknak! Ha igazán személyre szabott meglepetést szeretnél, akkor válogass az Ajándék Guru férfi ajándék kínálatából, ahol garantáltan mókás darabok várnak rátok!

Az ajándékozás pillanata minden kérdésedre választ fog adni, hogy mennyire sikerült eltalálni az adott férfi ízlésvilágát. Ha igazán szívből nevet és tényleg örül neki, akkor hidd el, jól ismered, és biztosan nem nyúltál mellé az ajándékkal. Mivel a férfiak imádnak nevetni, szeretik az élceket, a különféle célzásokat, biztos, hogy egy ilyen meglepetéssel te leszel az összejövetel sztárja. Arról nem is beszélve, hogy az igazán humoros ajándékoknál különösen látszik, hogy mennyire személyre szabott és egyedi a meglepetés. 

Nagyon fontos még, hogy semmiképp ne vidd túlzásba, azaz ne halmozd azokat, amik szerinted viccesek, és az altesti poénokat is felejtsd el bizonyos szituációkban! Maradj az arany középútnál, és biztosan senki nem lesz csalódott. 

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d