fbpx
Promó

Kiegészítő terápia szőrhullás és bőrproblémák esetén négylábúaknál

Hullik a szőre a kedvencednek? Esetleg bőrproblémára gyanakszol? Meg szeretnéd könnyíteni a mindennapokat a számára, de lehetőleg mellőznéd a mesterséges szereket? Van egy jó hírünk, hiszen a HUMAC termékeit pont erre találták ki! Ismerjük meg közelebbről! (Hirdetés)

Mi a teendő?

Az első lépés természetesen egy állatorvos felkeresése, aki megállapítja, hogy honnan ered a probléma. Akár az emberek, úgy az állatok esetében is roppant sokrétű lehet a gyökere a szőrhullásnak és a bőrproblémáknak is. Éppen ezért a kiváltó okot mindenképp egy szakembernek kell meghatároznia, hiszen mégsem kezdi el kezelni az ember a kedvencét valamire, amiről azt sem tudja, hogy micsoda. 

A különböző bőrelváltozások és a szőrhullás hátterében számos betegség meghúzódhat, mint például:

 • rendellenes emésztés 
 • allergia 
 • felszívódási zavar
 • toxikózis 
 • hiánybetegségek
 • paraziták
 • baktériumok 
 • gombák

Szerencsére a HUMAC-nál kapható Natur AFM készítmény nagyon jó hatással van a fentiekre, de persze korántsem helyettesíti a diagnosztikát és az így következő kezelést. Ennek ellenére kiegészítő terápiaként tökéletesen alkalmazható, hiszen rendkívül jó hatással van a bélrendszerre. 

A legfőbb hatásai a következők:

 1. Regenerálja a bélflórát és ezáltal segíti a felszívódást.
 2. Megszabadít az allergénektől, hiszen megköti azokat, majd kivezeti a testből. Rengeteg méreganyagtól szabadít meg ezáltal.
 3. Az immunrendszerre rendkívül jótékony hatással van, hiszen működésre serkenti azt, így megnő a védekezőképesség. Ennek közvetlen következménye, hogy a bőr immunválasza is jelentősen javul.
 4. Hiánybetegség kialakulása és megléte idején is jó választás, mivel leadja a mikroelemeket a szervezetben. 

Az is meglehet, hogy az állatorvos nem tud megállapítani semmi konkrét okot a szőrhullásra vagy épp bőrelváltozásra, így tovább találgathatunk, de ebben az esetben is érdemes kiegészítő terápiaként alkalmazni az aktív huminsavat tartalmazó HUMAC Natur AFM terméket.

A használata rendkívül egyszerű, hiszen a meghatározott mennyiséget csak rá kell szórni a négylábú kedvencünk ételére, és így könnyedén ki lehet küszöbölni azt, hogy ne nyelje le a készítményt.

Azok a hatások, amiket az emésztőrendszerre gyakorol, rövid időn belül érezhetőek, de hogy ez kifelé is megjelenjen, az azért több időt vesz igénybe. Ez lehet 2-3 hét, de akár 2 hónap is.

Érdekel, hogy mi lehet a megoldás a kedvenced esetleges problémájára? Ne habozz, próbáld ki a fenti tippünket és várd meg, hogy milyen hatással lesz kedvencedre! Mert minden állat megérdemli az egészséges életet!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d