fbpx
Promó

Így lesz gyerekjáték a jogosítványszerzés automataváltós autóval

Az automataváltós autók gyakorlatilag tökéletesen passzolnak a céljaidhoz, hogyha a vezetési órák ideje alatt nem szívesen bajlódnál a sebességváltó, illetve a kuplung kezelésével. A cikkben részletesen is kifejtjük, hogy miért van ez így. (Hirdetés)

Egyúttal arra a prémiumkategóriás modellre is ki fogunk térni, ami nemcsak automataváltós, hanem elképesztően szép, és gyorsan megszeretteti veled az autóvezetést.

Ne tartson vissza a jogsiszerzéstől az a félelem, hogy gondjaid lesznek a váltásokkal

Sokaknál merül fel kételyként a vezetéssel kapcsolatban, hogy mennyire lesz nehéz egyszerre figyelni annyi mindenre. Ott van ugyanis a kormány, a sebességváltó, a gáz, a fék és a kuplung, az irányjelzőről már nem is beszélve.

Mindemellett nem árt figyelni a többi autósra és a forgalom alakulására. A modern automataváltós autók legnagyobb hozzáadott értéke, hogy ebből a kavalkádból egyszerre pipálhatod ki a váltó és a kuplung kezelését.

Erre az élményre számíthatsz, ha automataváltós autón tanulsz vezetni

Már eleve az könnyebbséget fog jelenteni, hogy a lábaddal csakis a fékpedálra, illetve a gázpedálra kell majd rálépni. Szintén nagy előny lesz, hogy a kezeddel még csak véletlenül sem kell keresned a sebességváltó kart.

Amikor el szeretnél indulni, semmi más dolgod nem lesz, mint megnyomni a gázpedált. Hasonlóan könnyű lesz a művelet fékezésnél is, az autó pedig minden mást elvégez helyetted. Teljesen más lesz, mintha egy manuális váltóval szerelt autó volánja mögé ülnél.

Ennek hatására sokkal kevésbé fáradsz majd el a vezetési órák végére, lényegesen nagyobb élményt fok okozni minden autóban töltött perc, és persze sokkal jobban fogsz várni minden vezetési órát.

Készülj fel, mert az oktatóautó miatt minden barátod és ismerősöd irigyelni fog

A legjobbról még nem is esett szó, ez pedig maga az autó. Történetesen a LEXUS SUV NX 300h modellről van szó, ami nemcsak gyönyörű, de automataváltós is. Ha ezen az autón sajátítod el a vezetés alapjait, akkor óriási élmény lesz számodra minden volán mögött töltött perc.

Már a vezetői ülésben helyet foglalva is érezni fogod, hogy prémium minőséggel van dolgod. Kényelmes ülések, elképesztő stabilitás és persze szinte hangtalan működés. Mivel az autó tényleg álomszép, ezért amerre csak jártok, szüntelen irigykedő tekintetek gyűrűjében vezethetsz.

Élvezni fogsz minden egyes kigyorsítást, kanyarvételt és parkolást is, mert ez a gépjármű egyszerűen megszeretteti veled a vezetést. Lágyan simul majd az aszfaltra, és tökéletesen segíti minden manőver kivitelezését.

Nem beszélve arról, hogy hihetetlenül biztonságos modellről beszélhetünk. Ennek köszönhetően kapásból megnyugodhatsz, hogy nem sok baj érhet majd a vezetési órák alatt. Így komfortosan, teljes nyugalomban haladhatsz majd a jogosítványod megszerzése felé.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: