fbpx
Összes téma Túra Program Tisza csónakázás Tisza-tó élmények

Megannyi program vár a Tisza-tónál a hosszú hétvégén, mutatjuk ezeket!

Az augusztus 20-i hosszú hétvégén rengeteg program közül választhatsz. A lista igen bőséges, válogassatok kedvetekre!

Augusztus 19-től

Tiszafüred

PÓTLAKE

pótlake

A pótLAKE koncertsorozatát és kirakodóvásárát talán nem is kell magyaráznunk. Jobbnál jobb magyar előadókkal várják a látogatókat, de a koncertekre elővételben kell jegyet váltani, a helyszínen nincsen erre lehetőség!

Részletek itt: https://www.facebook.com/events/690392365153190/

 

Abádszalók

A Kalóz Cafee teraszán élőzenével várják a vendégeket augusztus 19-én, 20-án, 22-én. Reketye Sörkóstolóval pedig augusztus 20-án készülnek.

Részletek itt: https://www.facebook.com/AbadszalokSullofeszek/
Az abádszalóki strandon augusztus 19-én, 21-én és 22-én 20.30-tól strandmozi várja a vendégeket, amelyekről bővebben itt lehet tájékozódni: https://www.facebook.com/pg/abadszalok/events/


Sarud

Az Élményfaluban augusztus 21-én, 22-én és 23-án SUP túrák várnak világbajnok SUP bajnok vezetésével. Részletek itt: https://www.facebook.com/elmenyfalu.hu/events/

Augusztus 20. csütörtök

 

DOGS ‘N NATURE – KUTYÁVAL A TERMÉSZETBEN

dogs n nature

Augusztus 20-án sétálj a kutyáddal egy jó ügyért!🐶 A Bajba Jutott Állatokért Alapítvány már harmadik alkalommal rendezi meg a Dogs ’n Nature elnevezésű jótékonysági rendezvényét a tiszafüredi Szabics Kikötő és Szabadidőpart Tiszavirág Ártéri Sétaútján.  Bevételéből a Tiszafüredi gyepmesteri telepen gazdira váró kutyák állategészségügyi ellátását finanszírozzák.

A programot itt találod:  https://www.facebook.com/events/133664627835910/

 

FÉLÁRAS RÖVID EVEZŐS TÚRA

csónaktúrák a déli tisza-tó térségében

Tartsatok a Csónaktúrák a déli Tisza-tó térségében csapatával az augusztus 20- i ünnepnapon! “Evezős túrára toborzunk kalandkereső családokat, evezni, mozogni szerető vendégeket! Csaladi csónakkal indulunk amihez kell egy alap létszám, ezért érdeklődjetek, jelentkezzetek bátran…max 6 fő jelentkezését várjuk a csaladi csónakba, és van még hely 4 személyes túrakenukba evezni, ezen a napon.”

Részletek itt: https://www.facebook.com/events/1036981883430120/

 

TISZA-TAVI SUP TÚRA

tisza-tavi sup túra

A SUPrafel várja a tapasztaltabb SUP-ozókat. “Az egész túra kb: 5-6 óra kb 10km!
A túra felénél megállunk a Stég halsutödénél ahol tudunk hekket, lángost, grill húst stb enni, utána evezünk vissza a kiinduló pontra!
Erre a túrára inkább olyanok jelentkezzenek akik már álltak sup deszkán!”

Részeltek itt: https://www.facebook.com/events/3136444183140440/

 

REKETYE SÖRKÓSTLÓ A KALÓZ CAFEEBAN

Reketye Sörkóstolóval, előadással és élőzenével várnak Abádszalókon.

Részletek itt: https://www.facebook.com/AbadszalokSullofeszek/

 

TISZANÁNA NAPJA

tiszanána napja

Tiszanánán szentmisével indul a nap, majd ünnepi megemlékezéssel folytatódik, ahol fellép a Tiszanánai Népdalkör és átadják a település kitüntetéseit. Délutántól koncertek várják a látogatókat, valamint  könyvbemutató is lesz, a tiszanánai kötődésű Berényi László: Nánai vadvirágok című kötetét ismerhetik meg. A kísérőprogramok közt ugrálóvár, arcfestés, lufihajtogatás és habparti is lesz.

 

ÉJSZAKAI LAMPIONOS/FÉNYFÜZÉRES SUP-EVEZÉS

sup bázis poroszló

A poroszlói SUP Bázis szervezésében különleges túrára indulhatsz: “A hagyományos tisza-tavi lampionos felvonulást idén ugyan törölték, de nem a felvonulás/vízi része miatt, hanem az ilyenkor megszokott partra gyülekező közönség egészségének megóvása miatt. Érthető okokból.

De: hogy ezt a hangulatos eseményt – részben – fenntarthassuk, mi, SUP-osok továbbra is szeretnénk megtartani a vízi felvonulás részét, egy laza 2-3 km-es állvaevezés formájában.”

Részletek itt: https://www.facebook.com/events/926214834397380/

Augusztus 21. péntek

 

FÉLNAPOS TISZA-TAVI KAJAKOS CSAVARGÁS KEZDŐ KAJAKOSOKNAK

tisza-tavi kajakos csavargás

A Korlátok Nélkül csapat remek helyszínekre kalauzol el. “Poroszlón a szabad strandról indulunk, megbámuljuk a vízről az új hidat, be evezünk a Poroszlói Kis Tiszára, madarakat figyelünk, fürdünk, jól érezzük magunkat, vagy este nyugalomban a vízről gyönyörködünk a naplementében, kedvesünk kezét markolva.”

Részletek itt: https://www.facebook.com/events/2763067293971866/

 

EGYNAPOS EVEZŐS TÚRA

egynapos evezős túra

Tartsatok a Csónaktúrák a déli Tisza-tó térségében csapatával az augusztus 20- i ünnepnapon! “Evezős túrára toborzunk kalandkereső családokat, evezni, mozogni szerető vendégeket! Csaladi csónakkal indulunk amihez kell egy alap létszám, ezért érdeklődjetek, jelentkezzetek bátran…max 6 fő jelentkezését várjuk a csaladi csónakba, és van még hely 4 személyes túrakenukba evezni, ezen a napon.”

Részletek itt: https://www.facebook.com/events/685963121987278/

 

Augusztus 24. hétfő

 

VI. NEMZETKÖZI TÁJÉKOZÓDÁSI EVEZŐS REGATTA SARUDON

2020-ban egy egész hétre leköltöznek Sarudra az evezősök! A Tisza-tó partján, az Élményflaluban igyelszünk mindent megtenni azért, hogy az evezős sport Kelet- Magyarországi báziisát hozhassuk létre.

Részletek itt: https://www.facebook.com/events/244084956824632/

 

Mit tudsz még csinálni ezeken kívül?

Látogass el a látnivalók menüpontunkba, ahol rengeteg látványosságot, programot gyűjtöttünk neked össze. Ha túravezetőt, csónak- vagy kerékpárbárlési lehetőséget keresel, akkor kattints ide! Amennyiben először jársz a Tisza-tónál és nem tudod, merre indulj, akkor pedig az alábbi cikket olvasd el:

Tisza-tavi programajánlatok egy hétvégére, ha először jársz itt

Tisza-tavi programajánlatok egy hétvégére, ha először jársz itt

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: