fbpx
Tisza-tó élmények Összes téma

Ezt a két alkalmazást töltsd le, ha a Tisza-tóra mész!

A Nyaralóhajózás által készített NaviBoat a vízen elkalauzol a célodig, míg a Tisza-tavi Ökocentruméval megismerhetsz mindent, ami a szemed elé tárul.

Két alkalmazása van jelenleg a Tisza-tónak, amk kiegészíti egymást. Mindkettőt érdemes letölteni, csak az akksi és az internet bírja szuflával!

Tisza-tavi Ökocentrum app

Screenshot_20200709-220744_TTC

Az Ökocentrum alkalmazása elsősorban a látogatóépültre lett tervezve, hiszen ott az idegenvezető szerepét tölti be, de akár ezen kívül is használható, hiszen megismerhető vele a tó növény- és állatvilága. Az alkalmazás két nyelven is használható. Aki letölti az appot, annak érdemes időnként rápillantania, hiszen bizonyos időközönként a centrumban beváltható kedvezményes kuponokkal lepik meg  felhasználókat.

Az applikációt itt töltheted le:

Tisza-tavi Ökocentrum GUIDE@HAND – Apps on Google Play

A poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum – elsősorban őshonos állatokat bemutató turisztikai látogatóközpont: igazi látványosság, mely szórakoztató módon, modern, interaktív szemlélettel, játékosan tárja a látogatók elé a Tisza-tó és a Tisza-völgy természeti kincseit, bemutatva Magyarország második legnagyobb tavának gazdag élővilágát. Az alkalmazás részletesen, tematikusan mutatja a látógatóközpontot, Poroszlót és környékét.

 

NaviBoat app

Screenshot_20200709-220716_NaviBoat

A Nyaralóhajózás nemcsak a vendégeik számára készítette el  a vízi navigációját, hanem azoknak is, akik maguk szeretnék felfedezni a tavat. Az appot folyamatosan fejlesztik, így mindig érdemes rápillantani, milyen újdonságokkal bővült a kínálatuk.

Ebben a Tisza-tavi és a Felső-Tiszán levő kikötők mind megtalálhatók, ezen kívül az aktív és a kulturális programokat, a vendéglátóegységeket, a természeti látnivalókat is meg lehet találni.

Ezeken kívül az igen hasznos hajózási jeleket is meg lehet ismerni, valamint jelölik benne a farönkök helyét is, ami igen veszélyes minden hajóra és csónakra.

Az applikációt itt töltheted le:

NaviBoat – Apps on Google Play

Szereted az újdonságokat? Próbáld ki a nyaralóhajózást a Tiszán! Az App segítségével felfedezheted a Tisza mentén megtalálható gasztronómiai különlegességeket, a természeti látnivalókat és kulturális értékeket,a szolgáltatásokat és a sportolási lehetőségeket egyaránt. Rögzítheted a nyaralóhajóval megtett út nyomvonalát, saját érdekes helyeket szúrhatsz fel a térképre.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: