fbpx
Összes téma Promó

Tippek az előszoba berendezéséhez

(x) Az előszoba berendezésére sokan nem fordítanak elegendő figyelmet, pedig a vendégekben már itt kialakul az első benyomás, amit tudjuk, hogy csak nagyon nehéz módosítani. Éppen ezért, az előszoba berendezésére különös gondot szükséges fordítani. Az előszoba is tervezést igényel, hiszen az, hogy milyen bútorokat, kiegészítőket és dekorációs elemeket választunk ebbe a helyiségbe, meghatározza, hogy milyen az előszobánk stílusa és mekkora a mérete. Fontos, hogy az előszoba betöltse az adott funkcióját, de barátságos hangulatot is árasszon.

Az előszoba lehet romantikus hangulatú is

ledpanel1.jpg

Forrás: Pinterest (Sally Youngblood)

Az előszoba berendezése lehet romantikus is, amelyet főként az ilyen hangulatú kiegészítőkkel és természetesen, virágokkal tudunk megvalósítani. A virág lehet cserepes, de egy nagyobb vázában is elhelyezhetünk egy csokornyi virágot és még a falon is betölthet a virág központi szerepet.

A falak dekorációjáról se feledkezzünk meg

ledpanel2.jpg

Forrás: Pinterest (Nikolas Hall)

Az előszoba fala sokkal hangulatosabb, ha képekkel díszítjük azt, és nem csak üresen, élettelenül mered az emberre. A falakra rakhatunk családi vagy egyéb fotókat, alkotásokat. A keretválasztásnál ügyeljünk arra, hogy összhangban legyen a falak színével és minden fénykép egyforma színű és stílusú keretbe kerüljön, mert különben csak rontja az összképet.

Hatáskeltés lámpákkal

ledpanel3.jpg

A lámpákkal nagyon sokat trükközhetünk, persze csak akkor, ha az adott előszobába a megfelelő világítótestet választjuk. A LED panel kitűnő választás. A LED panel lehetőséget biztosít egy helyiség legoptimálisabb, káprázás-mentes és egyenletes megvilágítására. A LED panelek formájukat tekintve eltérőek lehetnek. Vásárolhatunk négyzet, vagy téglalap alakú és kerek LED panelt is. Az, hogy milyen méretűt választunk, függ attól is, hogy milyen nagy területet szeretnénk az adott LED panellel bevilágítani. Az előszobába egy kisebb méretű LED panel lehet a megfelelő választás. A PLANON Frameless sorozat fejlett építőpaneljei egyenletes és hangulatos világítást kölcsönöznek a belső tereknek. A terméket a modern és elegáns design jellemzi, illetve homogén fényt biztosít.

Falra szerelhető LED panel

ledpanel4.jpg

Az előszobába választhatunk falra is szerelhető LED panelt, amely a modern előszoba küllemét még magasabb szintre emeli. Állítható fényerővel rendelkező LED panelt is vásárolhatunk. Ezek a panelek távvezérlővel irányíthatók, így állíthatunk a fény erősségén.

A fehér fényű LED panelek is nagyon kelendőek, hiszen nem csak tökéletesen világítják meg a helyiséget, de energia-megtakarítás szempontjából is nagyon hatékonyak.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: