fbpx
Összes téma Tisza-tó élmények

Május 8-án újra kinyit a Tisza-tavi Ökocentrum

Mivel hamarosan enyhülnek a koronavírus-járvány miatt hozott szabályok, ezért a Poroszlón található Tisza-tavi Ökocentrum újra kinyithat a társadalmi távolságtartás szabályai mellett.

A Tisza-tó élővilágát bemutató országosan is igen népszerű Ökocentrum a honlapján tette közzé a hírt, miszerint május 8-tól újra fogad látogatókat.

Az újranyitás után rendkívüli szabályok lesznek érvényben többek közt a maszkviselés és a nyitvatartási idő szempontjából, ennek részleteiről május 5-én fognak tájékoztatni.

Az Ökocentrum közleményében azt írta:

Arra törekszünk, hogy a rendelkezésünkre álló lehetőségek maximumát nyújtva biztonságos feltételeket és körülményeket teremtsünk Önök látogatásához, beleértve a folyamatos fertőtlenítést, a látogatóink részére kézfertőtlenítők használatát, bankkártyás fizetés stb.  

 

A működés fokozatosan, lépésenként fog visszakerülni a korábbi, eredeti kerékvágásba, így a programok közül az első időszakban – május 8-tól – a Tisza-tóra jelenleg érvényes rendkívüli víziközlekedési szabályok miatt a GPS-es csónaktúrák és a kishajós kirándulások még biztosan nem vehetőek igénybe, ugyanígy a 3d mozi sem működhet még május 8-tól. 

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d