fbpx
Összes téma

Megszépültek Abádszalók zöldfelületei

Befejeződött a zöldfelületek rekonstrukciója Abádszalókon, a projekt a Terület-és településfejlesztési operatív program pályázatán nyert csaknem 140 millió forintból valósult meg - tájékoztatta a település önkormányzata az MTI-t.

A közlemény szerint nőtt és megújult a zöldfelületek növényállománya, park létesült a művelődési ház előtti területen, és parkosították a felújított sportpálya körüli területet. Megújult a katolikus templom előtti park környezete, gyermekjátszótér és kondipark is létesült.

A beruházás keretében piaci területet alakítottak ki, ehhez akadálymentesített épületet építettek, ahol vizesblokk, piacfelügyeleti iroda, üzlet, hulladéktároló létesül. A piacnál akadálymentes parkolót is kialakítottak.

Emellett járdák épültek a zöldterületek mentén, utcabútorokat helyeztek ki, fásítási akciókat szerveztek. A fejlesztések helyszínére térfigyelő kamerákat telepítettek – tájékoztattak.

Forrás: MTI

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d