fbpx
Összes téma

Lezárják április 18-án és 19-én Tiszafüredet

Április 18-án és 19-én csak az mehet be a városba, akinek oda szól a lakcímkártyája, ezt Ujvári Imre, a város polgármestere jelentette be.

A hétvégén lezárjuk Tiszafüred közigazgatási területét – áll Ujvári Imre közleményének első sorában a hír, miszerint csak az odavalósiak mehetnek be a hétvégén a Tisza-tó fővárosába:

A Kormány meghosszabbította a kijárási korlátozásokat. Lehetővé tette továbbá a polgármesterek számára, hogy a húsvéti időszak után, az április 18-19-ei hétvége vonatkozásában is meghatározzák a közterület-használat rendjét az általuk vezetett településeken, és ennek keretében szigorításokat rendelhessenek el. A kormányrendelethez képest az alábbi, az előző hétvégéhez képest szigorúbb intézkedést hoztuk Tiszafüreden.

A 33-as főúton átmenő forgalom kivételével, a városba vezető utakra nem engednek be idegeneket. A kivételeket a mellékelt tájékoztató tartalmazza. A lezárásokat és az ellenőrzéseket a rendőrség, valamint nagy létszámú polgárőrség bevonásával végezzük!
Az intézkedések a helyi lakosok egészségének és életének védelmét szolgálják, ezért mindenkitől türelmet és megértést kérünk!

Április 18. 0:00-tól április 19. 24:00-ig csak azokat engedik be Tiszafüred közigazgatási területére, akik:

  • a 33-es főút átmenő forgalmába tartoznak bele és nem céljuk Tiszafüred
  • tiszafüredi lakcímmel (állandó, vagy tartózkodási) rendelkeznek
  • tiszafüredi ingatlantulajdonosok
  • a városban élő egyedülálló hozzátartozó személyt látnak el
  • Tiszafüreden végzik a munkájukat
  • a megkülönböztető jelzést használó autók
  • közszolgáltatók, városüzemeltetéssel, polgárőri munkát végzők
  • szállítólevéllel történő áruszállítást, valamint helyi éttermek, étkezést biztosító szolgáltatók házhozszállítást végző gépjárművei

 

További részleteket itt lehet olvasni:

tiszafüred lezárás

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: