fbpx
Összes téma Tisza-tó élmények

Nyeremányjátékot indít az Ökocentrum nyolcadik születésnapja alkalmából

8 év 8 kép címmel indította el születésnapi nyereményjátékát a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum, ami áprilisban ünnepli működésének nyolcadik évfordulóját. A járványügyi helyzet miatt most rendhagyó módon virtuális ünneplést rendeznek.

A Porszlón található Tisza-tavi Ökocentrum 2012-ben nyitotta meg kapuit. Az igazgató, Kiss János rengeteg tervvel és ötlettel vágott bele a projektbe, ami azóta a Tisza-tó meghatározó épülete és szolgáltatása lett – és évről évre egyre csak bővül és minden évben megdönti a korábbi látogatói számokat.

Tavaly több ezer látogató vett részt a születésnapi programjaikon, erről itt írtunk bővebben. Idén áprilisban ez nem lesz megtartva az járvány miatt, de ettől függetlenül mégis kedveskednek a látogatóiknak egy nyereményjátékkal:

A Tisza-tavi Ökocentrum Kft. – a rendkívüli helyzethez igazodva- rendhagyó nyereményjátékot hirdet az Ökocentrum 8. születésnapja alkalmából „8 év 8 kép” néven. Együtt szeretnénk ünnepelni Önökkel most is, de jelen esetben sajnos ezt csak a virtuális térben, Facebook oldalunkon tehetjük meg.

A játék 2020. április 10. és 2020. április 27. között tart, a feladat pedig az, hogy a látogatóközpontban készült legjobb/legszebb/legviccesebb élményt megörökítő fotót fel kell tölteni a Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló Facebook oldalára.

okocentrum játszótér
Fotó: Tisza-tavi Ökocentrum

A játék menete szerint a képekre szavazni kell és a nyolc legtöbb szavaztot kapott kép feltöltője egy-egy „Tisza-tavi Ökocentrum, több mint akvárium” c. képeskönyvben részesül.

Természetesen különdíj is lesz: az kapja a Tisza-tavi Ökocentrum családi belépőjét, akinek a képét a centrum vezetése általuk a legjobbnak találja.

A nyereteseken kívül a játékban résztvevő első száz képfeltöltő ajándékot kap. Az első 100 képfeltöltő részére e-mailben küldünk ki egy kedvezményre jogosító kupont, mely bemutatása esetén, a Tisza-tavi Ökocentrum Alap csomagja csoportos kedvezményes belépőjegy vásárlására jogosítja 2021.március 15-ig. A jogosultságot a pénztáros a belépéskor ellenőrzi.

A Tisza-tavi Ökocentrum ugyan most zárva van, de már alig várják, hogy újra kinyithassnak a látogatók előtt:

Aki csak teheti, ebben az időszakban most maradjon otthon. Reméljük mielőbb ismét megnyithatjuk kapuinkat látogatóink előtt. A bezárt kapuk mögött munkatársaink most is azon dolgoznak, hogy az állatok semmit ne vegyenek észre a rendkívüli helyzetből, valamint azért is, hogy ha majd újra látogatókat fogadhatunk, ismét a megszokott, magas színvonalú élményeket tudjuk Önöknek nyújtani… Kérjük, figyeljék közleményeinket. Bízunk benne, hogy mihamarabb találkozhatunk!

A játékról bővebben itt olvashat:

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: