fbpx
Tisza-tó élmények Sarud Élményfalu Tisza-tavi hírek Összes téma Túra Hírek Program

Ingyen kínálja fel egyik szálláshelyét az egészségügyben dolgozóknak az Élményfalu

A 3-5 fős apartmant a járvány végétől december elejéig vehetik majd igénybe. Kücsön Gyula, a sarudi Élményfalu ötletgazdája arra kéri a tó többi szállásadóját is, hogy csatlakozzon az akciójához.

Remek kezdeményezéssel állt elő a sarusi Élményfalu ötletgazdája, Kücsön Gyula, aki április 14-én este tette meg felajánlását az egészségügyi dolgozók felé.

– Nálunk, a Tisza-tó partján lesz hely számotokra, ahol kipihenhetitek magatokat, amikor már nem kell a frontvonalban állnotok – üzente az egészségügyben dolgozóknak, majd hozzá tette:

Az Élményfalu egy szálláshelyét ( 3- 5 apartman) INGYEN felkínálja egy kórház orvosai, nővérei, egyéb alkalmazottai számára, akik járványkórházban dolgoztak és nem vírushordozók. A járvány végétől egészen december elejéig, ötnapos turnusokban.

Kücsön Gyula továbbá arra kérte a Tisza-tó könyéki szállásadókat, csatlakozzanak a kezdeményezéséhez. Mint írta, a további részleteket hamarosan elárulja, és az a szállásadó, aki szintén felajánlaná a szobáját, az az info@elmenyfalu.hu e-mail címen veheti fel a kapcsolatot a további információkért.

Kiemelt kép: Élményfalu.
Képünk illusztráció!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: