fbpx
Összes téma

Lezárásokkal védik a helyieket Tiszafüreden

"Sosem gondoltam volna, hogy egyszer ilyet fogok kérni a turistáktól, de ebben a helyzetben mindenkinek meg kell értenie: nekünk a tiszafüredi lakosok egészsége és életének védelme az első❗️ A jó idő beköszöntével Tiszafüreden, a Tisza-tó Fővárosában megnőtt a látogatók száma. A város közkedvelt helyszínét, a Morotva Kerékpáros Pihenőparkot csoportosan keresik fel a vendégek, ami súlyos egészségügyi kockázattal jár." - írta közleményében Ujvári Imre, Tiszafüred polgármestere.

A polgármester közleménye a továbbiakban:

A kijárási korlátozás lehetővé teszi a rekreációs célú gyalogos közlekedést, de nem engedi meg az autós turizmust!

📌A koronavírus járvány elleni védekezés érdekében ezért a szabadstrandnál lévő parkoló-zónát (Kikötő körút, Kastély körút) ideiglenesen lezárjuk!

📌Ide csak a Tiszafüreden tartózkodási hellyel vagy lakcímmel rendelkezők hajthatnak be gépkocsival nagypéntektől a húsvéti ünnepek végéig.

📌Kérem a túrázni vágyókat, hogy vegyék komolyan a járvány elleni védekezést, vigyázzanak magukra és másokra, illetve a lakóhelyükön sétáljanak. Tartsák be a kijárási korlátozásokat!

📌Kérem továbbá a szállásadókat, hogy ne fogadjanak vendégeket idén húsvétkor, a helyiek védelme érdekében. 

Tiszafüred az itt élőknek és itt ingatlan-tulajdonnal rendelkezőknek kell, hogy szolgáltatásokat nyújtson. A közterületeket, a parkot most azoknak szeretnék fenntartani, akik tiszafürediek, annak érdekében, hogy az egészségügyi sétát biztonságosan tudják folytatni és ne alakuljon ki tömeg

Csak közösen tehetünk a járvány lassításáért!

‼️A lezárást és korlátozást a helyi rendvédelmi szerv, a polgárőrség és a városi rendészet fokozottan ellenőrzi a nap 24 órájában és a szabályokat megszegőkkel szemben a jogszabályi keretek között fellépnek‼️

Az Önkormányzat képviseletében minden lakosnak Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok és kérem, hogy aki teheti Maradjon Otthon! Vigyázzunk Egymásra!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: