Összes téma

Tiszafüreden hangosbemondón is felhívják a figyelmet az otthonmaradásra

Március 20-án, pénteken délután 4 órától a Tiszafüredi Önkormányzat kezdeményezésére az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) Vízi Tagozata és a település önkormányzati rendészete a Tiszafüred, Tiszaörvény és Kócsújfalu lakóövezeteiben hangosbemondón keresztül is felhívják az idősek és a karanténban lévők figyelmét az otthonmaradásra és tájékoztatják az érintett korosztályt a járványügyi helyzettel kapcsolatos teendőkre.

A polgárőrök abban is segítenek, hogy minél többen tudomást szerezzenek az ingyenesen hívható 06-80-818-090-es zöld számról, amelyen keresztül Tiszafüred városa koordinálja a 70 évnél idősebb emberek kapcsolattartását és ellátását.

Ujvári Imre Tiszafured polgarmestere es Kover Gabor, az OPSZ Vizi tagozatanak elnoke

A nap 24 órájában ingyenesen hívható, zöld számon a családtagok, az ismerősök vagy a szomszédok is jelezhetik azt, ha az önkormányzattól egy idős embernek segítségre lenne szüksége! Az ellátásukról való gondoskodásban (például étel házhoz történő szállításában, bevásárlásban, gyógyszerek kiváltásában) kapnak segítséget az érintett településen területén élők. A fenti számon a hatósági házi karanténban lévő személyek is jelezhetik a segítség iránti igényüket.

Tiszafüreden annak érdekében, hogy lassítsák a koronavírus terjedését újabb korlátozó intézkedések lépnek életbe. Szombattól visszavonásig bezárnak a játszóterek, kondiparkok, kültéri sportpályák

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Discover more from I Love Tisza-tó

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading