fbpx
Tisza-tó élmények Összes téma

Már letölthető a Tisza-tavi Ökocentrum applikációja

A telefonos applikáció az idegenvezető szerepét tölti be a centrumon belül és azon kívül is - erről Kiss János, a Tisza-tavi Ökocentrum igazgatója számolt be lapunknak.

Az okostelefonos alkalmazás már élesben megy, tavaly év vége óta ingyenesen letölthető – kezdte Kiss János az app bemutatását. Az applikáció elsősorban helyi idegenvezető szerepét tölti be, hiszen tételesen felsorolja, hogy az Ökocentrum főépületében és parkjában milyen állatok élnek, milyen látnivalók találhatóak, s ezekről röviden mit érdemes tudni, és a kapcsolódó navigáció segíti a vendégeket a tájékozódásban.

Guide at Hand city Light (002)

Az app nemcsak a centrumot, hanem a környezetét is bemutatja, hiszen Poroszló települését, látnivalóit, szálláshelyeit és éttermeit is felsorolja, valamint a Tisza-tó növény-, madár-, halállományát is megismerteti. Az aktuális rendezvények, események külön listában kereshetőek. Az alkalmazás két nyelven is elérhető, a magyar mellett angolul is.

Újdonság, hogy van egy kupon menüpontunk is, ahol mindig az aktuális akciókat találja a felhasználó. A kupont csupán fel kel mutatni a kollégánknál és már igénybe is veheti! Érdemes időnknénk rápillantani az appra – fogalmazott.

Másik ismeretterjesztő-idegenvezető eszközünk, az audioguide használatáért tavaly óta nem kell fizetni, ingyenessé tettük látogatóink számára. Ezeken a készülékeken magyar, angol, német és lengyel nyelven található több mint egy órányi hangos tartalom az Ökocentrum látnivalóiról, érdekességeiről – zárta szavait Kiss János.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d