fbpx
A Tisza-tó emberei Összes téma

Magyar Csilla lett az Év Tisza-tavi Polgármestere

A Tiszta tó a Tisza-tó konferenciát ismét a Tisza-tavi Polgármesterek találkozójával együtt tartották meg, ahol a tó életében jelentőset alkotók vehettek át elismerést.

IMG_9328

Október harmadikán, csütörtökön tartotta összejövetelét a Tisza-tavi Polgármesterek Találkozója a tiszafüredi Kovács Pál Művelődési Központban. A nap folyamán izgalmas szakmai konferencián vitatták meg a régió fejlődéséhez szükséges gondolatokat. A konferencián F. Kovács Sándor, a térség országgyűlési képviselője számolt be a jövőt érintő tervekről: a nyaralóhajózásról, a kiépülő túrabázisról, a földalatti világot bemutató állandó és interaktív kiállításról, valamint a kiskörei raftingpályáról. A rendezvény nevéhez hűen Lovas Attila, a KÖTIVIZIG igazgatója mutatta be a tó számtalan arcát, végül Dr. Fazekas Sándor országgyűlési képviselő az élelmiszerpazarlásról és túlfogyasztásról tartott előadást.

 

A konferencia díjátadókkal zárult. Az Év Tisza-tavi Polgármestere Díjban Magyar Csilla, Kisköre város polgármestere részesült; a Tisza-tavi Régió Fejlesztésért elismerést Ujvári Imre, Tiszafüred polgármestere vehette át. A Tisza-tó Zöld Nagykövete megbízólevelet Lovas Attila, a KÖTIVIZIG igazgatója kapta, míg a Tisza-tavi Régióért elismerésben Busi László rendőr ezredes, a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság kapitányság-vezetője részesült. Mellettük Zounok emlékérmet vehetett át az elmúlt két évben végzett munkájának elismeréseként Horváth Béla, aki az elmúlt két év Tisza-tó Zöld Nagykövete volt.

IMG_9384

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: