fbpx
Összes téma Tisza-tó élmények

Segíts Tiszafürednek és az Aquaglide vízijátszótérnek, hogy az év legjobbjai legyenek!

A Szállás.hu idén is megválasztja a legjobb szálláshelyet, az Év turisztikai települését és a legjobb attrakciót.

Szallas.hu, mint a hazai piacvezető szállásközvetítő portál immár hetedik alkalommal adja át a magyar turizmus legkiemelkedőbb szakmai, népszerűségi és minőségi díjait.

A 2018-es évben közel 200 ezer szavazót és mintegy 10 ezer szálláshelyet megmozgató verseny a már megszokott kategóriák mellett idén is újra díjazza az Év Turisztikai Attrakcióját és az Év Romániai Szálláshelyét is! A nagy sikerű Turizmus Szakma PéldaképeÉv Turisztikai Települése és Év Konferencia Hotele kategóriák is persze versenyben maradnak – írja a portál.

A Tisza-tó fővárosa, Tiszafüred 2017-ben az Év turisztikai települése címet nyerte meg, amelyet tavaly sajnos elvesztett, de idén igenközel áll ahhoz, hogy megint birtokolhassa. Jelenleg a harmadik helyen áll maga mögé utasítva Egert, Gyulát, vagy például Balatonfüredet. Cikkünk megjelenésekor a második helyezett Hajdúszoboszló, míg az első Siófok.

tiszafüred szallas.hu

Tavaly az Év Szállása 2018 – Év Turisztikai Attrakciója II. Helyezett címet a sarudi Élmányfalu részét képező Kalandpartban található Aquaglide Vízijátszótér nyerte meg. Idén ők is ringbe szálltak, jelenleg a hetedik helyen áll a Tisza-tó és az ország legelső vízijátszótere.

szallas.hu sarud

 

Hogyan szavazhatsz rájuk?

1. Tiszafüred linkjét ide kattintva, míg Sarud linkjét ide kattintva érheted el. A feugró ablakot ne zárd be!

2. Ebben az ablakban add meg a vezeték- és keresztnevedet, valamint az e-mail címedet a szavazáshoz és válaszold meg a feltett kérdést.

3. Nézd meg az e-mailjeidet és a visszaigazoló üzenetben kattints a “Megerősítem, nyerni akarok” gombra, hiszen a szavazók közt 16 db álomutazást lehet nyerni!

szavazat2

szavazat1

 

Szavazni egészen 2019. október 31. 10:00-ig lehet. Hajrá, legyen a Tisza-tó a legjobb!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: