fbpx
Tisza-tó élmények Összes téma

Itt a Tisza-tavi Vágta eredménylistája

Augusztus 3-án elstartolt a 4. Tisza-tavi Vágta, ahol a környék legkiválóbb lovasai és lovai mérték össze tudásukat. A város életében évek óta kiemelt szerepet játszik a lovas élet fellendítése, így a kedvezőtlen időjárási feltételek ellenére számos résztvevő követte a helyszínen az eseményeket.

A Tisza-tavi Vágtán 12 település lovasa képviseltette magát a Nemzeti Vágta soron következő előfutamán. A program a megszokott előfutamokkal indult, azonban a szélsőséges időjárási viszonyok miatt, a döntő megrendezésére végül nem volt lehetőség, ezért a dobogós lovasok helyezés  megjelölése nélkül jutottak tovább a budapesti Nemzeti Vágta októberi döntőjére. A Hősök terén már biztosan ott lesz Németh János Bajáról Melisseus Madocsa Mázli nevű lovával, Gyömrőt képviselve Bálint Denisz Kávéval, valamint Újfehértó lovasa, Garai Richárd Roven Ritmussal.

A kishuszárok mezőnyéből Éles Virág, Black White nevű pónijával és Makoviczki Martin, Fáni nevű pónijával képviselhetik majd Hernádnémeti, illetve Újkígyós településeit a budapesti megmérettetésen.

A Tisza-tavi Vágtán színes programokkal várták a résztvevőket: fogathajtó verseny, csikós bemutató, gyermekprogramok és színpadi műsorok szórakoztatták a nagyérdeműt.

– közölték a szervezők.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d