fbpx
Összes téma

4 óra alatt 26 gyorshajtót fogtak a rendőrök a 33-as főúton

A rendőrök a Tisza-tóhoz vezető 33-as számú főúton összehangolt sebességellenőrzést végeztek.

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság rendőrei a szomszédos Füzesabonyi és Hevesi Rendőrkapitányság járőreivel közösen ellenőrizték a 33-as számú főúton közlekedő gépjárművek sebességét – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök az ellenőrzés négy órás időtartama alatt 26 esetben intézkedtek gyorshajtás miatt.

Hosszú évek óta a közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás, amely számos esetben tragikus kimenetelű helyzetet teremt. A rendőrség a sebességtúllépések és a közlekedési balesetek visszaszorítása érdekében rendszeres sebességellenőrzést végez. A közlekedők a továbbiakban is számíthatnak a Tisza-tónál összehangolt rendőri ellenőrzésekre.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a sebességhatárok be nem tartása potenciális balesetveszélyt hordoz magában. A gyorshajtó járművezetők nem csak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik!

A rendőrség célja, az életveszélyes helyzetek megelőzése, a szabályszegők közlekedésből való kiszűrése és ezáltal a balesetek megelőzése, nem a bírságok kiszabása.

Kérjük a közlekedőket, tartsák be az előírt sebességet!

…hogy mindenki hazaérjen!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: