fbpx
Összes téma Tisza-tó élmények

30 sportot próbálhatsz ki ingyen a Decathlon Tavi Napokon Tiszafüreden

Minden program ingyenes lesz, emellett turisztikai ajánlatokkal, nyereményjátékokkal várják a látogatókat Tiszafüreden.

Június 30-án a Morotva Kerékpáros Pihenőparkban várja a sportolni vágyókat a Decathlon Tavi Napok összesen 41 aktív programmal, amelyből 30 csak a különböző sportokról fog szólni.

Hódi György Zoltán, a családi szabadidősport fesztivál alapító tagja, és társszervezője elmondta, a hét során érdemes lesz figyelni az oldalukat, hiszen rengeteg új infóval fognak szolgálni a vasárnappal kapcsolatban.

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor akár az egyik kereskedelmi televízió itt fogja tartani a válogatóját, de erről a napokban még pontosítanunk kell. Persze ezen kívül minden program már biztos és kivétel nélkül ingyenes, ahogy a Füredi Ion által kínált vizek is azok lesznek. A Decathlon Tavi Napokkal nemcsak a különböző sportok megismertetése és megszerettetése a célunk, hanem az is, hogy a tó környéki kiállító vállalkozók és turisztikai résztvevők szolgáltatásait megismerhessék a vendégeink – mondta, majd hozzátette:

Többek közt itt lesz a Delfin Vízisportszer kölcsönző a két héttel ezelőtt felállított vízi játszóterével, a MAHART egy nyaralóhajával, a Szabics Kikötő a sétahajójával, az Élményfalu Sarud egy Mega SUP-pal, a Stég Szabadidőközpont a SUP-okkal, az Albatrosz kikötő a túrakenukkal, vagy a Tisza-tavi Sporthorgász az -egyébként is- ingyenes gyerekpecájával. Annyi kiállítóval találkozhatnak a látogatók, hogy mindet fel se tudom sorolni – fogalmazott.

A további részletekért keresd fel Facebook oldalukat itt!

Nyereménysorsolás egész nap és kutyabarát rendezvény

A tavalyihoz hasonlóan idén is lesz Tízpróba pecsétfüzet – minden ötödik és tizedik összegyűjtött pecsét után rengeteg és értékesebbnél értékesebb nyereményt sorsolnak ki vasárnap. A füzet karbon semleges papírra készül, így nem terheli meg a környezetet sem!

Idén már a kutyákat is szívesen látják a rendezvényen, számukra frissítő pontokkal készülnek a szervezők, de ha ez sem lenne elég, akkor a közelben lévő Mancsos Pancsoló kutyastrandon mártózhatnak meg. Természetesen a póráz használata kötelező és csak szocializált, féregtelenített és oltott kutyákat szabad bevinni a területre!

Decathlon tavi napok 2019 program

 

Ha a hétvége töbi napjait is a Tisza-tónál töltenéd, úgy keresd fel az erre vonatkozó programajánlónkat, hiszen rengeteg rendezvényt találsz szabadidőd eltölésére – kattints a programajánlónkért ide!

1 hozzászólás

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d