fbpx
Összes téma Túra Hírek Program Tisza-tó élmények kerékpározás

Párszáz forintért hozhatod vonattal a Tisza-tóra a bringádat

Sokan talán nem is tudják, hogy a MÁV-nál egységáron, 420Ft-ért kerékpáros túrajegyet is lehet váltani!

A kerékpáros túrajegy előnye, hogy az ország bármely területéről elindulva, a megtett távolságtól függetlenül, egységesen, 420 forintért vásárolható meg, ha az utas a Tisza-tó, Balaton, vagy Fertő-tó valamelyikéhez kirándul, akár hétvégén, akár hétköznap – írja a MÁV.

A kerékpáros túrajegyek a pénztárakon kívül az új típusú jegykiadó automatákból, valamint az interneten keresztül is megvásárolhatók! Ha internetes jegyvásárlásnál az automatás átvétel helyett az otthoni nyomtatást, vagy az elektronikus eszközön való bemutatást választja, 10% kedvezményt ad a vasúttársaság.

További információk:

 

Kerékpárszállítás

A MÁV-START Zrt. folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal kíván az egyre növekvő kerékpárszállítási igényeknek eleget tenni. Hosszú távú fejlesztési programunk célja, hogy minden vonaton biztosított legyen a kényelmes, kiszámítható kerékpárszállítás, hiszen ezt a népszerű szolgáltatást évente több mint háromszázezren veszik igénybe. Vonattal és kerékpárral a legkedveltebb célpontok a Balaton, a Tisza-tó és a Fertő tó.

Áprilisban minden eddiginél többen tekertek át Kiskörén, a vízlépcsőnél, és ez a jegytípus is hozzájárulhat a folyamatos rekordok megdöntéséhez.

 

Kiemelt kép: Magyar Kerékpárosklub

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: