fbpx
Összes téma Tisza-tó élmények

120 kutyafajta és 1100 kutya vesz részt a tiszafüredi kutyakiállításon

Május 5-én 2xCAC nemzeti kutyakiállítást szervez a a Füredi Ebtenyésztők Egyesülete.

Több mint 120 kutyafajta és 1100 nevezett kutya vesz részt május 5-én vasárnap Tiszafüreden, a Kemény-kastély parkjában a 2xCAC nemzeti kutyakiállításon, amelyet a Füredi Ebtenyésztők Egyesüelte szervez, közölte Tiszafüred Város Önkormányzata.

Az esemény Facebookon itt található:

2xCAC Kutyashow Tiszafüred – 2019.május 5.

Event in Tiszafüred, Hungary by Hodnics Fodor Juli and Hedvig Koska on Sunday, May 5 2019 with 898 people interested and 342 people going. 17 posts in…

A nap folyamán nemcsak a törzskönyves kutyák mérettethetik meg magukat, hanem hobbi kategóriában a keverékek és a fajtajellegűek is. Ahogy az a kutyás rendezvényeken lenni szokott, az ebeket csak érvényes oltási könyvvel (mikrochip és érvényes veszettség elleni oltás) lehet a területre bevinni.

Kutyakiallitas tiszafuredi helyszine

Program:

08.30 A kiállítás megnyitója
09.00 Az első CAC kiállítás bírálatainak kezdete
12.30 Legszebb örökbefogadott, keverék, hobbi kutya kiválasztása (A legszebb örökbefogadott, keverék, hobbi osztályba nevezni a helyszínen lehet 12 óráig. A nevezés díja 2.000 FT/kutya)

13.00 Az első Best In Show kezdete – legszebb kutyák kiválasztása
14.30 A második CAC kiállítás bírálatainak kezdete
17.30 A második Best In Show kezdete – legszebb kutyák kiválasztása
A szervezők egész napos programokkal várják a kilátogatókat:

Toyota és Lexus autókiállítás, a Hortobágyi Nonprofit Kft. jóvoltából rackaterelés, “Gyereksarok”, ahol Anyák Napjára tekintettel édesanyjuknak is készíthetnek ajándékot a gyermekek, felelős állattartásról szóló előadás gyermekeknek, fotófal. A kísérő rendezvényekről korábban itt írtunk.

Az esemény főtámogatója a Versele Laga, fővédnöke Varga Mihály Pénzügyminiszter.

tiszafured kutyakiallitas

 

 

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d