fbpx
Összes téma

Abádszalóki rendőrök mentették meg a párhetes kutyakölyköt

Az autók között futkározott későbbi nevén Marcipán, a párhetes kutyakölyök, akit a helyi rendőrök mentettek meg és ők is találtak neki gazdit.

Lázár István rendőr főtörzszászlós, körzeti megbízott és Bakai Dalma rendőr őrmester 2019. április 15-én a délelőtti órákban Abádszalókon járőröztek, amikor az egyik utcában megláttak egy autók között szaladgáló kiskutyát – írja a police.hu.

A parányi eb láthatóan veszélyes manővereket hajtott végre a járművek kerekei között, így félő volt, hogy elgázolják. A rendőrök megálltak, a pici állat pedig azonnal a szolgálati autó alatt keresett menedéket. Miután sikeresen kicsalogatták, megpróbálták megtalálni a gazdáját. A környékbeliek elmondták, hogy a kutyus már több napja ott kóborol, nagy valószínűséggel nincs gazdája.

Marcipán 1

A rendőrök a kiskutyát bevitték az Abádszalóki Rendőrőrsre, ahol a körzeti megbízott megosztotta vele az ebédjét. Az őrmester szolgálata leteltével hazavitte magával, megfürdette és új családot keresett neki. Másnap már meg is találta a lehető legjobb helyet a kis ebnek. Marcipán egy kétgyermekes családhoz került Tiszaszentimrére. A gyerkőcöknek nem is lehetne jobb húsvétjuk – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Marcipán2.jpg

Marcipan 2

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: