fbpx
Összes téma Tisza-tó élmények

Kulturális elismerésben részesült a Tisza-tavi Fesztivál főszervezője

Debreczeni Ildikót, a Tisza-tavi Fesztivál ötletgazdáját és főszervezőjét a Fidelio beválasztotta azok közé, akik 2018-ban „pörgették a magyar kultúrát”.

A Fidelio kulturális lap 2017-ben indította el a Kult50-et, azt a kiadványát és programját, amelyben minden évben ötven jelentős hazai alkotó, kulturális szereplő munkásságát ismerik el, olyanokét, akik új irányokat sem félnek kipróbálni, akik hatással vannak a kulturális életünkre – írta a lap. Idén ebben a körbe már 150-en tartoznak.

Molnár Barbara, a Fidelio print lapja és a Kult50 főszerkesztője a program és kiadvány sajtótájékoztatóján elmondta: „A Kult50 nem rangsor, egyszerűen tisztelegni szeretnénk azok előtt, akik sokszor erőn felül, akár széllel szemben dolgoznak a saját maguk területén s közben kiemelkedő dolgokat hoznak létre.”

Debreczeni Ildikó már több éve szervezi a Tisza-tavi Fesztivált, a Természet Operaháza néven ismert rendezvényt, amely kezdetben egy munkahelyi csapatépítésként indult és mára már országos kulturális rendezvénysorozattá nőtte ki magát és a Tisza-tavi régió egyik legnagyobb fesztiválja lett. Ildikó április 16-án az “Ügy” kategóriában vehette át az elismerését, amelyhez szívből gratulálunk! 🙂

A teljes névsor a Fidelio oldalán olvasható:

 

Kiderült, kik ők: Kult50 – A kultúra 50 arca

Megvan A kultúra 50 arca, a legújabbak, akik 2018-ban „pörgették a magyar kultúrát”, és jelentős teljesítményük miatt tíz kategóriában bekerültek az idei Kult50-be. A Fidelio kiadványát és egész évre kiterjedő programját ma délelőtt mutatták be a Rózsavölgyi Szalonban.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d