fbpx
Abádszalók strand Összes téma Tisza-tó fejlesztések Hírek Tisza-tó élmények

Látványos drónfelvétel készült az abádszalóki strand felújításáról

Debreczeni László operatőr készítette a videót a Tisza-tó egyik legjobban várt fejlesztéséről, az abádszalóki strand felújításáról.

Az abádszalóki strand renoválása a mai kor igényeihez idén kezdődött meg. A tavasz folyamán elbontották a kék színű, ikonikus csúszdát, helyére egy újabb, biztonságosabb, modernebb került.

az új abádszalóki strand csúszdája
Az új abádszalóki strand csúszdája. Részlet a videóból. Fotó: Debreczeni László

Az abádszalóki strandfejlesztési projekt keretén belül egy panorámás luxuskávézókerül kialakításra, megújul a beléptető épület, új büfék jönnek létre, új Tourinform iroda kerül kialakításra, a strandra vezető utat egy egyedi kialakítású főkapu köti össze. Az új strandon megtalálhatók lesznek parkoló automaták, jegyértékesítő automaták és több utas beléptető rendszer is. A mentett oldal baloldali részén a 30 éves büféket elbontják, helyükre mini golf pályák kerülnek, valamint gyermekmosdó és pelenkázó helyiség is lesz a strandon.

A kormánytól kapott plusz százmilliós strandfejlesztési támogatásból közvilágítással kiegészült sétányt alakítanak ki, napvitorlás árnyékolók, strandbútorok, sétánypadok, egyedi töltésoldali pihenők és információs táblákat is kihelyeznek.

Érdekli, hogy állt márciusban a strand felújítása? Képgaléria itt!

 

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d