fbpx
Egyéb

Öt tavaszi Tisza-tavi sportos program, ami segít a bikinialakod elérésében!

Öt sportos programot ajánlunk a Tisza-tavon, ami nemcsak kellemes program, hanem kiváló edzésnek is számít!

1. Tókerülő biciklizés

BJ_L7916
Azért velocipéddel nehéz lehet, de ez a kép a tónál készült…

Ugyebár ehhez nem kell semmit se hozzá fűznünk, a Tisza-tó közel 70 km-es körbetekerése igazán jó kardioedzés, ami a lábakat és a feneket tornáztatja meg és a természet közelsége az idegeket is nyugtatja. Aki nincs formában, annak nem kell egyből az egészet körbetekernie, sőt még biciklit sem kell magaddal vinni, hiszen a Tisza-tavi Kerékpáros Centrumból tudsz kölcsönözni is.

2. Kajakozás és kenuzás

lanyokfiuk15

Egyre kellemesebb az idő, ami a kajakozáshoz és a kenuzáshoz tökéletes. Igaz, még nem ajánlatos bikiniben evezni, de a karizmok megdolgoztatásához a legjobb Tisza-tavi sport. Kajakokat a Tisza-tó körüli kikötőknél is bérelhetsz, tehát ezzel sem kell bajlódnod!

3. Geocaching

geocath

A Tisza-tó tele van Geacaching ládákkal, amik arra várnak, hogy kinyisd! A közel 20 ládát kinyitni nem egynapos program, ha gyalog megyünk. A gyaloglás is egy szuper kardióedzés, és ha ezt egy felfedezéssel kapcsoljuk össze, még élményekkel is gazdagodunk.

4. Tanösvények bejárása

KELL április

A Tisza-tónál három tanösvényt is ajánlunk: a Tisza-tavi Tanösvény és Vízisétányt, a Tiszavirág Ártéri Sétaút és Tanösvényt (amit leteszteltünk, itt oldashatod), az Örvényi Pákász Tanösvényt és a karcagi Lomkorona Sétányt. Lehet tempósan is sétálni, de ez inkább a rekreációs, pihenéssel, regenerálódással töltött időben segít.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d