fbpx
Egyéb

7. születésnapját ünnepli áprilisban a Tisza-tavi Ökocentrum

Április 27-én, szombaton ünnepli 7. születésnapját a Tisza-tavi Ökocentrum. Ez alkalomból különleges programokkal várja a látogatókat!
Április 27-én, szombaton ünnepli 7. születésnapját a Tisza-tavi Ökocentrum. Ez alkalomból különleges programokkal várja a látogatókat!

 

2012. április 27-én nyílt meg a Tisza-tó leglátványosabb helye, a Tisza-tavi Ökocentrum, ami a Tisza-tó élővilágát hivatott bemutatni. Az első kapunyitás óta 1.385.354 vendéget köszönthetett a turisztikai látogatóközpont.

Köszönetet mondunk minden eddigi Vendégünknek, s mindazoknak, akik bármilyen módon segítették munkánkat, közreműködtek abban, hogy ez a 7 év így, ilyen eredményesen teljen el – fogalmazott lapunknak Kiss János, a Tisza-tavi Ökocentrum ügyvezető igazgatója.

A születésnapos ebből az alkalomból ajándékkal lepi meg a látogatókat: különleges programokkal és kedvezményes belépőjeggyel.

Aznapi programjaink közül külön szeretnénk figyelmébe ajánlani Szűcsné Négyesi Éva, poroszlói illetőségű amatőr természetfotós fotókiállításának megnyitóját, melyre 11.30 órai kezdettel a Főépület tetőteraszán (2. emelet) kerül majd sor.
Ezen a napon vendégünk lesz és velünk ünnepel többek között Jakab Tibor (természetfotós, a NaturArt tagja), Kolozsi Kilián (Duna TV Családbarát Magazin), Stiller Tamás (Chef a családban) és Lux Ádám (Jászai Mari díjas színész) is – zárta szavait.

szulinap7 (5)

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: