fbpx
Tisza-tó élmények

A hét Tisza-tavi települése: Abádszalók

Új időszámítás kezdődött Abádszalók életében! A hét Tisza-tavi települése: bemutatkozik Abádszalók!
Az I love Tisza-tó magazinunk első része a tó környéki települések bemutatkozóit, fontos híreit, programajánlóit, közérdekű információit tartalmazza. Ha szeretné jobban megismerni a településeket, akkor kövesse sorozatunkat a témában!

 

Új időszámítás kezdődött Abádszalók életében

Az idei év egy új időszámítás kezdete Abádszalók életében. A fejlesztéseknek köszönhetően megújul a szabad strandunk, a városközpontunk. Szeretnénk ennek a kis üdülővárosnak a régi fényét visszaadni, melyet már elődeink harminc évvel ezelőtt megkezdett szorgalmas munkája egyszer sikerre vitt.

Az idei tavasz nemcsak a természetben, hanem a városunkban is elhozza a megújulást, az új kikeletet. Sétányokkal és utcai bútorokkal tarkítjuk a városközpontot, új játszótérrel várjuk a gyermekeket. A helyi termékeket felvonultató piacterünk is új köntöst kap.

DSC_0421

A legnagyobb várakozás mégis a szabad strandunk újjászületését övezi. Az a hely, amely oly sokunk gyermekkorának ifjúságának kedvelt színtere volt. Most újra méltó pompájában fog tündökölni, hogy gyermekeink is hasonló élményekkel gazdagodva térjenek haza nyaralásaikról. A strand és Abádszalók szimbólumának számító csúszda színes, új ruhában és három  pályával kecsegtetve várja lelkes felfedezőit.

IMG_5199

Gyermekeink szórakozását szolgálja még az óriás csúszda mellett egy meseszép játszótér és homokozó. A vízparti homokos plázsainkat megduplázzuk, és színes strandbútorokkal díszítjük, hogy minél kellemesebb legyen a Tisza-tó hűs habjai után elnyújtózni a parton, ahol nemcsak napfürdőzhetünk, de belemerülhetünk egy remek könyvbe, egy jó beszélgetésbe. Szeretnénk gondoskodni vendégeink teljes kényelméről, így mosdókat helyezünk el a vízparton.

SONY DSC

A vízi sportok szerelmesei közt eddig is kedvelt helyszín volt Abádszalók, mely az idei évtől még jobban belopja magát a szívekbe, hiszen a meglévő vízi ejtőernyőzés, jetski-zés, vízi banánozás, wakesurf-özés, wakeboard-ozás mellett vadonatúj panorámás homokfoci pályával és strandröplabda pályával egészítjük ki repertoárunkat. Az egész napos szórakozás, fürdőzés és napozás közben vagy azt követően nem marad más, mint a megújult strandbüféink ínycsiklandó kínálatának felfedezése. Vagy egy hűsítő koktél elfogyasztása a gyönyörű panorámával rendelkező koktélbárunk teraszán, ahol pazar kilátás nyílik az utánozhatatlan Tisza tavi naplementére. Még egy nagy dobással, egy 1000 m² rendezvénytérrel készülünk az idei szezonra, így biztosítva méltó alapot rendezvényeinknek és az Önök kényelmének.

Fotó: Abádszalók Város Önkormányzata

Bár elindultunk az Abádszalóki turizmus új útján, de messze még a cél. Addig is rengeteg fejlesztés és feladat vár még ránk. Reméljük, hogy már ezekkel a kezdeti lépésekkel is örömet, mosolyt csalunk vendégeink arcára és közös erővel építhetjük, szépíthetjük a mi kis városunkat, hogy rengeteg boldog emlék színtere legyen! Mindenkit szerettek vár Abádszalók a régi szeretettel, de új miliővel!

2 hozzászólás

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: