fbpx
Egyéb

Exkluzív panorámás kávézó-koktélbár nyílik Abádszalókon

Az abádszalóki strand gátkoronáján exkluzív, panorámás kávézó fog nyílni, ezt Abádszalók Város Önkormányzata jelentette be.
Az abádszalóki strand gátkoronáján exkluzív, panorámás kávézó fog nyílni, ezt Abádszalók Város Önkormányzata jelentette be Facebook oldalán.

 

A tervek szerint már 2019-ben itt kortyolhatjuk kedvenc koktélunkat vagy kávénkat egy kellemes strandolás után, miközben elénk tárul a Tisza-tó varázslatos víztömege. A bár két szint magas lesz: az alsó részen található majd a kiszolgáló helyiség, ami teljesen fedett lesz, míg a felső szinten napvitorlás, árnyékos körpanorámás terasz kerül kialakításra.

A kávézó-koktélbár az abádszalóki strandfelújítás részét képezi, amelyre a meglévő támogatás mellé mintegy százmillió forintos plsuz forrást kapott a város. Az ikonikus csúszdát már elbontották és már javíában tart a strand szépítése.

 

Jelenleg így áll a kávézó-koktélbár építése:

IMG_5172

IMG_5174

 

És ilyen lesz, ha elkészül:

abadszalok kavezo
Fotó: Abádszalók Város Önkormányzata
abadszalok koktelbar
Fotó: Abádszalók Város Önkormányzata

 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fabadszalok%2Fposts%2F2523265637686780&width=500

2 hozzászólás

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: